Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ali bumaje

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tudom én, hogy egy kicsit (nagyon) sántít, de én mindig ezt látom magam előtt, miközben Dénagylajos belekezd a nótába" - kezdi Zsolt a mondókáját, és ebben az a gáz, hogy mostantól valószínűleg nekünk is ez a szürreál Paint-csoda fog bevillanni ilyenkor. Pedig én…..
ali bumaje 2008.11.28 09:25:40
Rémesen egyszerű, kicsit fejbevág, nem kell rajta gondolkozni. Hajnali kommersz feles helyett hajtsátok föl Latzi romantikus ábrándját, a lakatlan szigetet..
Mindenkinek vannak durva hiányosságai, én például egyáltalán nem értem, mit esznek egyesek az úgynevezett elferdített szólásmondásokon. Ilona küldött egyet, nyilván szakállas, nem Ilona, hanem a "vicc", de most nem ez a lényeg, hanem hogy foglalkozzunk-e a jövőben…..
Ez most nem szóvicc lesz, hanem valami annál is rosszabb. Az emberek sokfélék, de egyben megegyeznek: fiatalabb korukban sokkal hülyébbek voltak. Ezt próbáljuk bizonyítandó most induló sorozatunkkal, a FIMROHUVÓ-val (Fiatalon Még Rosszabb Humorom Volt). Első versenyzőnk Miská…..
Többen jelezték, hogy nem találják, hol tudják megváltoztatni vipmailes jelszavukat. Készítettünk egy videót, ami ebben segít. A VIPmailbe az Inda szolgáltatáscsomag közös beléptetőrendszerével, az IndaPass-szal lehet bejelentkezni. Ezért a jelszóváltoztatásra nem a VIPmail…..