Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wzoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már üzemzavar karbantartás közben, elszivárgott egy úszómedencényi hűtőfolyadék, szinte az összes valamirevaló hűtéscső szétrohadt, de ez még mind semmi ahhoz képest, ami akkor lesz, ha a reaktortartály egyszer csak bemondja az unalmast...
Az atomerőmű veszélyt jelent a természetre – de ez fordítva is igaz: a természet is veszélyt jelent az atomerőműre. Az atomerőmű legnagyobb ellensége: a föld, a víz, a levegő. Az atomerőmű legnagyobb ellensége pont maga a természet, ami mozog, változik, alakul és alakít. A természet erői ellen nem…..
wzoli 2017.06.19 13:59:45
@Dorottya Veres egy hülye picsa: Lehet, hogy te az import áramra szeretnél hagyatkozni, de szerencsére az országban a többség nem szeret azon aggódni, hogy éppen mennyiért kaphatunk áramot külföldről. Gondolom, teljesen mindegy, hogy mennyi lesz az áramszámlánk. Az a lényeg, hogy a fél országot befedjük napelemmel, amire óriási támogatást vehetünk fel, hogy ne legyen veszteséges.
wzoli 2017.06.19 16:10:56
@Dorottya Veres egy hülye picsa: "Nem az én döntésem, hogy 38% áramot importálunk."

Szerinted mennyi lenne az import, ha nem lenne atomerőművünk?

"Az import olcsóbb, minthogy elő tudnánk állítani."

:))) A megújulókkal előállított áramnál biztos olcsóbb. Lásd Németország.
wzoli 2017.06.19 16:26:41
@Dorottya Veres egy hülye picsa: Inkább úgy mondhatnád, hogy közelítene a 100%-hoz az import, ha nem lenne atomerőmű nálunk. Napra és szélre nem lehet támaszkodni. Az csak KIEGÉSZÍTI az alaperőműveket. De nézz utána, hogy mit jelent az alaperőmű, mert a kommentekből az jön le, hogy olyan iskolába jártál, ahol ezt nem említették meg.