Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Jack

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az ősz folyamán számos olyan törvényt tárgyal majd a parlament, amik olyan nagy területeket alakítanak át, amik az államadósságot folyamatosan újratermelték. Ilyen például a nemzeti felsőoktatás vagy nemzeti közoktatás rendszere, amelyekre vonatkozó előterjesztéseket az oktatási államtitkár a…..
Kovács Jack 2016.01.15 12:32:52
@jotunder: Semmi vitakultúrád nincs. Te állítani szeretsz és kinyilatkoztatni. Ha valaki ezeket érvekkel cáfolja, és értelmes ellenvélemény fogalmaz meg, akkor hisztibe kezdesz...
Kovács Jack 2016.01.15 12:37:04
@jotunder: kedvelem ennek a blognak az árnyalt posztjait. Amit nem szeretek, hogy az már a kommentszekcióba nem megy le! Játszod, hogy mekkora hangosangondolkodó értelmiségi vagy (ami JÓ dolog LENNE!), aztán pökhendi módin kioktatsz kétszavas "mondatokban". És állandóan általánosítasz!
Kovács Jack 2016.01.15 12:44:21
@jotunder: Ja, és nem kell kidobnod! Hozzád nem szólok még egyszer, de akkor ez legyen kölcsönös! Majd az értelmes, logikusan gondolkodó és vitakultúrával is rendelkező emberekkel fogok kommunikálni, nem veled te segg! Komolyan, szégyen az oktatás ebben az országban, de arra te vagy az élő példa, mert a logikád olyan szinten van, hogy csodálom, ha átmentél a matematika-érettségin. És a lófaszt éltél te Amerikában, nem is jártál ott. Tipikus mucsai pöcsfej vagy, akinek egy saját igazsága van, mint egy elbaszott dzsihadistának. Szerintem lépj be a Fideszbe, oda való vagy! Magyarországon ma pont a hozzád hasonlóknak áll a zászló. Viszlát!
"Folyamatosan képeztem, képzem magam. Többféle személyiség- és csoportfejlesztő, vezetőképző módszert elsajátítottam - Rogers, pszichodráma, relaxáció, hipnózis, imagináció, autogén tréning, T-csoport, bioenergetika, psy sebészet, prána-nadi" "..olaszokkal marhakereskedőként dolgozva, saját…..
      Mondatok:   (IDŐSZERŰ ETIKA,   Iskolakultúra-könyvek 46.  2013,  Boros János)     1. A bevándorlás az egyik alapvető igazolása a modern demokráciáknak és életvitelüknek. Ha a demokratikus elvek működnek és az ország virágzik, akkor sokan szeretnének belépni.      2. Ha egy demokrácia nem…..
Kovács Jack 2016.01.11 23:13:38
@seol: 1. Ne az legyen már a lényeg, hogy mi a véleménye, hanem a szakmai tevékenysége. Az az ő munkája. És nem bizonyos körökben menő, mert a munkája kihat az egész országra, max nem ismert mindenütt a szakmai tevékenysége.
2. Nem "kínos hülyeségeket" mondott, hanem egy véleményt, érvekkel alátámasztani. Ezzel vitatkozni lehet, és kell is, ha nem értesz vele egyet, nem kiátkozni. Semmit se utálok úgy, mint az inkvizíciós eljárást. És oldaltól függetlenül! Ma délután pl. azon puffogtam, ahogy a Fidesz a Migration Aidet akarja épp kicsinálni...
Kovács Jack 2016.01.12 00:22:16
@jotunder: "fasiszta újság". Oké:D Én itt befejeztem, kedves elvtárs! Annak ellenére, hogy a bencsikrata szerintem se jó másra, mint seggtörlésre...csak épp a mancssal együtt!
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
Kovács Jack 2016.01.06 17:56:07
@incze: Ha az, amit te leírsz, annak én az ellenkezőjét tapasztalom, akkor azzal nem tudok mit csinálni.
Nem az ellenvélemény hitvita: imádatra és gyűlöletre építeni politikát, és arról vitázni viszont az. Már ott tartunk, hogy fideszes, aki nem gyűlöli Orbánt? Én nem viszek érzelmeket a politikába. Azt is elítéltem, ha valaki imádja Orbánt. Akkor miért nem szoci vagyok? Csak a saját elfogultságodat leplezed le!
Kovács Jack 2016.01.07 01:28:29
@jotunder: Minden országnak vannak kínos oldalai. Még Svájcnak, vagy Svédországnak is. Szerintem nem helyes olyat mondani, hogy "kínos az ország". Meg kell nevezni, hogy éppen mire gondolsz, mi kínos benne: azzal építő jellegű kritikát fogalmazol meg, és normális embert nem sértesz meg vele. Vagy mondd azt, hogy a politikai/média/stb. elit kínos, azzal se lőhetsz mellé, mindenki bólogatni fog...