Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PersonComm

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In the last couple of years, it is an increasing trend to use well-known influencers not only in ads but in PR campaigns, too. There are agencies who built their own departments for influencer management and tread the topic as a priority. But is it really worth using influencers in PR? Are…..
As the days get longer and the nights get warmer Personauts are eager to leave the house (and sometimes the office ) to enjoy all the beauties and exciting programs this country has to offer. Check out our virtual bucket list of outdoor events, just as diverse as our team is. Whether you are a fan…..
Nowadays there’s hardly any campaign without using influencers. Their effect is unquestionable and their popularity is unassailable. The only area we don’t really talk about them is internal communications. But are we sure about this? Isn’t it possible, that we have been using influencers for years…..
Internal communications have undoubtedly gone through a significant change in the past years. Parallel with technological development, new features of workplace culture have also emerged. Decentralized models of working and virtual teams clearly demand strong online communications internally as well…..
As the world is changing, the role and manner of communication must respond to the new environment. If it is possible, 2018 is going to be even more thrilling from the media consumption point of view. But how can we answer these new challenges? And what do we need to prepare for? We summarized some…..
Az eredményt már mindannyian tudjuk, Donald J Trump lesz az USA 45. elnöke. Hampuk Richard az ügynökségünk CEO-ja viszont exkluzív képeket osztott meg velünk Hillary Clinton New Yorki választási rendezvényéről.      Még több kép és videó az estéről: Instagram: @hampuk..
A Person főhadiszállása tele van titkokkal és izgalmakkal, ahova csak ritkán engedünk bepillantást. Szeptember elsején viszont már másodszor tettünk kivételt: a Person Open Nighton bárki megnézhette, hol és hogyan dolgozunk. Az ügyfelektől kezdve az újságírókon át a gyakornokjelöltekig rengetegen…..
Előző nap nem főztél, kimenni nincs időd, rendelni meg nem akarsz? Az ebédkérdés az ügynökségi élet jó öreg dilemmái közé tartozik, de a „nincs valami nassolnivalód?” kérdés is gyakran elhangzik. A hirtelen jött éhség persze nem jó tanácsadó: egyáltalán nem mindegy, hogy végül mi kerül a gyomrunkba.…..
Jól meglepődtünk, amikor a svéd nagykövet, Niclas Trouvé nálunk jártakor egy olyan – nem éppen hivatalos jellegű – videót mutatott, ami a svéd mentalitást és munkaerőpiaci helyzetet igencsak sajátos módon ábrázolja. Néha azon kapjuk magunkat, hogy önkéntelenül is a refrént ismételgetjük :) Vigyázat,…..
Hatékonyabb a munkavégzés, ha közben zenét hallgatunk? Megoszlanak a vélemények: valaki számára  nélkülözhetetlen a külső, zavaró tényezők blokkolásához, másokat kifejezetten zavar, ha meg kell osztani a figyelmüket. Nálunk az előbbi működik: íme a Person személyre szabott playlistje!   Egy…..
Nem kérdés, hogy egy sikeres csapatnak kényelmes és otthonos környezetre van szüksége ahhoz, hogy jól teljesítsen: a folyamatosan növekvő Person ezért is döntött úgy, hogy tágasabb irodába költözik. Az eredmény magáért beszél: nézd meg az új rezidenciánkat! A Vígszínház mögött található új…..