Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garry

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis lesz idén iPhone 5, szerintem a fehér modellt fogják így hívni, és a közelgő premier egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért csúszik év végére, 2012 elejére a teljesen új telefon piacra dobása: valószínűleg olyan erőforrásokat emésztett fel a fehér szín…..
Garry 2011.04.14 07:52:11
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
Garry 2010.09.01 21:05:37
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..