Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közepes Tigris

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
  Ez az első posztunk egy új tudományág a "kiazológia" témakörében. Kövessétek ha érdekel benneteket minden ami férfi ;)..
Kicsi E Negyedik nap 2016.01.08 23:54:00
Továbbra se tudok aludni rendesen, folyamatosan jár az agyam... a racionális énemmel szemben van egy belső feszítő érzés, hogy ki kell lépnem ebből a kapcsolatból. Nem tudom megmagyarázni miért. Csak ezt érzem.  Abban reménykedek, hogy ha szakítunk is, valamikor még egymásra találunk. Szinte biztos…..
Kicsi E Harmadik nap 2016.01.07 20:27:05
Ez a nap jobb volt az előzőeknél, köszönhetően a munkának ami miatt nem tudtam végig kettőnkre gondolni...  Reggel persze nagyon hiányzott a facebookos beszélgetésünk, amikor matricákkal kommunikálva meséljük el egymásnak ki mit csinált a nap kezdetén. Később vidékre utazva vezetés közben…..
Kicsi E Második nap 2016.01.06 23:08:00
A tegnapihoz hasonlóan a mai nap is évődéssel telt és sírással. Nem tudom mi legyen, csak azt, hogy szeretnék továbbra is mindent elmondani neki, mint korábban minden nap... de nem lehet, most szünetet tartunk.  A fő kérdés, ami továbbra is foglalkoztat: működhet-e egy párkapcsolat szex nélkül? ..
Kicsi E Első nap 2016.01.05 22:00:49
Az első nap Kicsi E nélkül... Nem könnyű... Ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak mint egy nappal ezelőtt amikor megbeszéltük Kicsi E-vel, hogy szünetet tartunk a kapcsolatunkban. Pontosabban én (Közepes Tigris) sírás közepette kértem, hogy függeszük fel. Hetek óta foglalkoztat a kérdés: együtt vagy…..