Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocoklako

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyám ma lihegve hívott telefonon. Halálra rémültem, azt hittem, rosszul van. Nem volt rosszul. Nagyon is jól volt. Bevásárolt a piacon, de csak a kapuig jutott. Lerakta a cuccot a bejárat mellett, aztán fölhívott, hogy menjek, és segítsek hazacipelni.Ahogy a piac felé loholtam,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Pocoklako 2011.05.19 16:32:37
@Hilux94: nő vagyok, 2 felnőtt fiút neveltem fel ütés , verés nélkül, köszönöm jól vannak, pont 2 napja töltöttünk együtt hármasban egy varázslatos napot a Balatonon, ahol hajnalig dumáltunk a fiaimmal, mint régen (egyébként családosak, csak most így jött ki). A mostani kutyám (nem az első, szép öregkort értek meg) egy kuvasz, ha hepciáskodik lehasaltatom akár fél órára is, mindjárt újra szelíd eb lesz, verés nuku. Nőt még nem ütöttem én már néha úgy éreztem, majdnem kihúztam a gyufát, de a férfiak úgy látszik nem így gondolták. Szóval lehet verés nélkül, de nevelés nélkül nem.
Ez a poszt olyan, mint ha a néhány évvel ezelőtti önmagamról szól. Azzal a különbséggel, hogy én lány vagyok, meg hogy csak egy évig jártam az illetővel. Talán ez számít, talán nem. Ez nem is annyira érdekes.Szakítani mindig szar. Ennyi. Filózhatunk rajta, halogathatjuk, akkor…..