Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszter ium

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyire szednének szét valakit manapság egy ilyen Mr. Leggs féle nadrágreklámért? Though she was a tiger lady, our hero didn't have to fire a shot to floor her. After one look at his Mr. Leggs slacks, she was ready to have him walk all over her. via:bordom..
miszter ium 2009.11.13 13:36:10
IDDQD Vége a warezolásnak (?) 2009.11.12 10:59:00
Az Xbox 360 gyakorlatilag a warezelők melegágya - a DVD-meghajtó egy hibáját kihasználva nevetségesen könnyű volt úgy megberhelni a gépeket, hogy azok lejátsszák a másolt játékokat. Aztán jöttek a fejlesztett, új cégektől származó meghajtók, de ezeket is heteken belül…..
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
"Mikor egymás előtt álltunk, se szia, se semmi, csak megcsókolt!" - kezdődik egy befejezetlen történet, ami annyira friss, hogy jelenleg is zajlik. Ha párunk hirtelen, minden magyarázat nélkül le akar cserélni, nem mindig megy könnyen.   Az én történetem még…..
Szopasnaplo 2009.07.06-2009.07.12 2009.07.14 10:00:00
Ezen a héten 1x szoptak le..
miszter ium 2009.09.03 13:20:30
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..
Kakukk akcióba lendül és befészkelElérkezett az ideje, hogy lerántsuk a leplet Zeusz és Héra házasságának igaz történetéről. Megdöbbentő részletek! Csak itt, csak most, csak nektek. Zeusz a kakukk-hadművelet közben elfoglalja megfigyelőállását.Kezdetben vala egy közös…..
miszter ium 2009.09.03 10:13:23
autózz! Antikopaszállat 2009.06.16 19:07:00
Ha azt mondja, nagy darab kopasz, szinte mindenkinek egy olyan figura jut eszébe, aki már gyerekkorában is komplexusoktól szenvedett túlsúlya miatt és megverte a kisebbeket, felnőve pedig állat módjára közlekedik, mert neki úgysem mer beszólni senki, ha meg mégis, akkor legalább van…..
Rövid, de érthetetlen szakítás, megfejtéseket várjuk kommentbe.Kisebb-nagyobb megszakításokkal együtt közel 3 év hónap után a volt kedvesem az alábbit közölte a közel 3 hetes szünet után SMS-ben:"Ne haragudj, inkább agglegény maradok. De nem leszek csajozós."Az, hogy…..
Délelőtti szabály: A jó lenne egyedül lenni, azt jelenti, hogy van valakim. Valaki más.A fiúnak üzenjük: Légy őszinte, bazmeg.Mindenkinek üzenjük: Tessék már küzdeni a kapcsolatért.Innen loptukKedves Szakítós!Nem kell feltétlen kiraknotok, mert nem szeretnék részletekbe menően…..
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..
Házinyúlra nem lövünk. Se vidéki értékesítőre, se a főnökre, még ha úgy is hívjuk, hogy góré, akkor meg pláne nem. Kínos szituációk eredménye a lakó- és munkahelyváltás, na meg a nagy-nagy fájdalom.   Kedves Szakítós! Egy ideig nem akartam megírni a történetet.…..
miszter ium 2008.07.21 09:31:15
Szép a szerelem: az unalmas fiút meglepik Sopronban, bár ő jobban szeretette volna, ha erotikus képeket küldenek neki mms-ben, ehelyett azt mondja az aranydrágacsillag barátnője, hogy hello, leugrottam hozzád a VOLTra. NOTE: a meglepetéseket senki sem…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..
Olvasói levél, egy a mai cikkünkre érkezett 200-ból. "Tisztelt Égő Ákos Cikkével telibe találta a problémám! Barátnőm egy kánikulai nap után a kocsiból kiszállva megszédült és arccal neki esett a kocsimnak. Barátnőm megúszta 1 kisebb púppal a homlokán, viszon az…..
miszter ium 2008.03.26 12:22:49
Sziasztok!
horpadást javíttattam fényezéssel itt:
www.horpadasjavitas.hu

NEM ajánlom senkinek mert bár
megcsinálták, csak hogy hogynem került kövér 300 km a kocsimba, és még egy üres chipses zacskót is bennehagytak.

hogy az órát mia fenének kellett elállítani azt tényleg nem értem.

ezúton is üdvözlöm őket.
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..