Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khreszteee

44 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi estét egy kellemes filmnézéssel koronáztuk meg, ami néhol átment egy kis beszélgetésbe. így alakult az is, hogy elkezdtünk a karácsonyi ajándékokról beszélni a kedves Daninkkal.  - Gergővel azt beszéltük, hogy innentől kezdve csak hasznos ajándékokat veszünk egymásnak a lakásban. Ezzel…..
Ha mindent meg tudsz rajzolni, amit elképzelsz, akkor a művészetednek csak a képzeleted szabhat határt...
 Nem tudom említettem e, de van két óriáscsigám, akik ahhoz képest, hogy az agyuk az evést és az ürítést szabályozza, eléggé vicces kis lények. Erre példa az is, hogy egyik reggel arra keltünk, hogy kérdőjel alakút kuláztak. Gyakorlatilag nincs is szebb látvány annál, mint amikor két felnőtt áll egy…..
Ugye említettem, hogy egy kellemes baráti körrel költöztem össze, hát az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kedves párommal, és a srácokkal is, folyamatosan szívjuk egymás vérét, mennek a beszólások és az adok-kapok rendesen. Ma kedves Dánielünk felhívott, mivel az utóbbi 2 hétben felváltva jártunk…..
Van egy kedves barátom, nevezzük Botondnak, már csak azért is, mert a szülei is így nevezték el huszonegynéhány évvel ezelőtt. Ugye a kollégiumban ahol laktunk szerencsére volt igény rá, hogy folyamatos filmklubbot tartsunk, kivetítővel, baráti körrel, teával, borral, igény szerint, illetve olyan is…..
Ugye albérlet, költözés stb. Aki már átélt hasonlót, az tudhatja, hogy milyen anyagi kiadásokkal is jár egy-egy ilyesfajta aktivitás, jön a háromhavi kaukció, a lakbér, az útiköltség, költöztetés, és persze az egyéb kiadások, mint például, hogy egyik reggel rájössz, hogy reggelizés közben, jó lenne…..
Nos mint láthattátok, mostanában sajnos nem nagyon voltbejegyzés, ennek oka pedig az idő és motivációhiány volt leginkább, így elég sok minden felhalmozódott történetek terén. Az első talán az, hogy elköltöztem egy jó kilátású, hangulatos kis albérletbe, két barátommal, meg a kedves párommal, így…..
Jól olvastad, tényleg erről fogok írni. Ha gyenge lelkű vagy, vagy érzed, hogy a sztoritól a mogyoróid néma sikolyparádéba kezdenek, javaslom tekerj tovább, mert itt repülni fognak a golyók mint a háborúban! :D Na hát az egész úgy indult, hogy a két vaddisznóm folyamatosan dzsihádozott egymással és…..
Szinte minden csigatartónak van egy okos ismerőse, aki megkérdezi, hogy a kedvencét a mezőn fogta e be. Na nekem is hasonló szituációm volt.- Te Kriszti, jó nagyok ezek a csigák!- Hát még jó, már 2 évesen ideje volt nekik ekkorának lenniük.- De amúgy ezek honnan vannak? a réten szedted?- Persze, az…..
A középiskolában volt egy művészettörténet tanárom, akivel az úgymond modern művészeteket vettük és mindig próbált minket ösztönözni, hogy próbáljuk ki magunkat a különféle irányzatokban, Azóta a régiek körében, amolyan szállóige lett a "Próbálják ki otthon!" kifejezés. Konkrétan elhangzott…..
Egyik nap az anyósülésen utaztam és anyukámnak navigáltam, hogy eljussunk Pestről haza. A navigálásba a táblák hangos ismertetése is beletartozott, pl.: 60-as szakasz! stb.Na a kövi szitu történt. Megláttam egy előzni tilos, és még egy táblát. Mondom:-Anya, innentől nem előzhetsz! Traktorral,…..
Meséltem már Palkóról? Szerintem még nem. Nos ő egy olyan figura, akit ha nem lenne ki kellene találni. Igazából nem vagyunk biztosak benne, hogy nem így keletkezett :D Na mindegy a srácról annyit kell tudni, hogy egy hatalmas erővel bíró, szőrös mellkasú, kissé szűkszavú, de jószívű ember, akitől…..
A héten TDK előadást tartottam. Maga az event egy tudományos konferencia, ahol helyezést is lehet elérni, és saját kutatásunkat kellett bemutatni 10 percben. Az én kutatásom témája az online zaklatás megelőzése volt a gyermekek körében. Az egész szereplés elég fontos volt a számomra, ezért aggódtam…..
A szülők úgy gondolják, hogy a gyerekük minden egyes iskolában töltött napon tanul valamit. Ez alapesetben így is van, ám mikor van 1-2 olyan osztálytárs akinek az agyában lévő sötétség olyan méreteket ölt, hogy az ember fél, hogy előbb utóbb bekövetkezik az ősrobbanás és egy új galaxis születik, na…..
Középsulis éveink legszebb hete az volt, mikor elvittek minket táborozni. Az évfolyamom 3 évig volt a Tiszafüredi Ifjúsági Tábor lelkes vendége, buliztunk, rajzoltunk, túráztunk, meg mindent csináltunk amit elviseltek nekünk a tanáraink. Itt térnék ki, hogy az előző évfolyamok nem voltak…..
Minden ember életében... áh nem jó, Minden művész életében elérkezik az az idő, mikor próbál minél olcsóbb hozzávalókból, full extrás melót létrehozni. Na hát nekünk a középsuliban kitalálták, hogy nincs is semmi olcsóbb a szemétnél, készítsünk hát belőle valami szobrot vagy installációt. A nagy…..
A középiskolai Irodalom óra egyik kötelező darabja, a Biblia egyik története, Jónás könyve, amiben Jónást lenyeli egy cet, mivel megtagadta az engedelmességet az Úrnak és három napig ott kellett lennie. Nos a kedvenc tanárnénink, így foglalta össze a történet ezen részét:" -Volt rá 3 napja, 3 éjjele…..
Tudjátok, vannak azok a napok, amikor még az ágyat se szabadna elhagyni, mert a világ összeesküszik ellene, és a balsors mint egy veszett kutya, rohan az ember fia/lánya után, hogy jól poppolón harapja. Nos azt hiszem nekem ez a nap is ilyen lehetett. Mikor már minden összejött, de tényleg minden,…..
A középiskolás évek végéhez közeledve, elkezdődik az érettségire való testi és lelki felkészítés. Rengetegen támogattak, biztattak, hogy sikerülni fog, nem lesz nehéz, de olyan is akadt, aki konkrétan közölte, hogy még a nyugdíjunkat is a középsuliba hozza a postás. Szóval magyarán fostunk ám…..
Barátnők beszélgetése: - Te... szerinted miért nő meg a virsli főzés közben?- Hmmm... Szerintem élvezi. :D :D :D..
Van az úgy, hogy tudjátok, hogy ha a tanár egy bizonyos személyt szólít fel az órán, akkor abból semmi jó nem fog kisülni.Igen, jól sejtitek, ez is egy Jánosos sztori, szám szerint az egyesszámúval esett meg a történet. A Tanár urunk a különböző tárgyak műszaki megnevezését ismertette, ezalatt a…..
Tudjátok van az úgy, hogy az emberre a koliban rátör a csütörtök már kedden, és olyankor akármit képes megenni, akárhogy. Nos a képen a kollegina is egy ilyen helyzetbe csöppent és éppen telefontöltőn keresztül próbálja magába építeni a kívánt kalóriamennyiséget :D..
Mindenki ismeri azt, mikor közel az év vége, és piszkosul nem áll a helyzet magaslatán jegyek terén. Na ez nálunk sem ment másképp, az Osztályfőnök közölte, a csoporttal, hogy:"- Van még két hetetek kijavítani a jegyeket!" Mire az egyik srác, egy elég sajátos, de annál inkább gyors megoldást látott…..