Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bur\\\'

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Jajj,de csúnya! Kap(p)a 2012.05.16 08:07:00
Az olaszokra azt mondják, autót tudtak építeni. Valamilyen szinten igazuk van azoknak, akik ezt állítják. Elég csak a ralisikereket halmozó Delta Integralera gondolni, vagy a Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik tömkelegére, a Fiat 500-asra, vagy akár a Pandára gondolni.…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Bur\\\' 2012.02.21 16:45:22
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
 Nyilván, mert százmillió kicsit sok érte. Illetve nem sok érte, csak annak, akinek nincs százmilliója autóra. Egyébként harmincmillióból már bármilyen presztízsautót ki lehet hozni, BMW-től Maseratin át a Porschéig.Akiknek pedig volna Magyarországon százmilliója, inkább…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...