Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iban7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: fox8.com A mai napon, 2022 február 24-én hajnalban a Vlagyimir Putyin vezette Oroszország hadserege három irányból nagy erejű támadást indított Ukrajna ellen, a február 21-én megkezdett kelet-ukrajnai megyék (Luhanszk, és Donyeck) megszállásának folytatásaként. Az offenzíva hajnalban ukrán…..
Egy szintén vendéglátás-szálloda területén tevékenykedő ismerősöm hívta fel a figyelmemet az ATV január 22-i Nap Híre adására. Annyit mondott, hogy nézzem meg, és csodálkozzak. Régebben jobban követtem a tévében levő hírháttér műsorokat, mostanra már csak elvétve nézek bele némelyikbe, mert az…..
Iban7 2021.01.25 02:33:10
@Emmett Brown: A 80%-át fizették volna ki a nov. 8 előtt lefoglalt szállásoknak, csakhogy közben kiderült, hogy a NTAK-nál hiányzik a 'devizanem' rubrika, így az euróban érkezett foglalásokat is forintban fizették ki, ami elég jelentős probléma, mert a bookingról és a szallas.hu-ról is euróban érkeznek be a foglalások. Hiába a reklamáció, közölték, hogy semmit nem tudnak tenni, ők csak a számokat látják, így lettek az 50-100 eurós foglalások után 40-80 forintos kifizetések.
Azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha egy vendég vmelyik adata (pl. irányítószám v utcanév) nem kerül beküldésre egyből jelez az NTAK.
    Az emberek jellemző tulajdonsága, hogy mindig találnak valamit, ami miatt elégedetlenek lehetnek. A COVID19 járványnak már az elején követelték a mielőbbi védőoltást. Ez most elérhetővé vált, tehát itt az ideje kritizálni, lehúzni, zavart kelteni, és újfent elégedetlenkedni.    …..
A svájci Genf egyike a világ leggazdagabb városainak. Bankközpont, nemzetközi szervezetek és a legnevesebb aukciósházak egyik székhelye – és nemrégiben itt szavazták meg a világ legmagasabb minimálbérét. A hétköznapok azonban nem mindenkinek csillogók...