Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadow.dancer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bulinegyed egyik legirritálóbb jelensége az utcai prostitúció. Nem az erkölcscsősz beszél belőlem, nem is a gyermekeinket féltem (mit keresne egy gyerek este 11 és reggel 7 óra között az utcán?), nem is emberi jogi szempontból, vagy nővédőként nézem most a dolgot – bár úgy is lehetne: most a…..
shadow.dancer 2018.02.11 12:52:45
@wartburg1963: Jogi akadályai nincsenek a társasházon belül,ami magánterület. Pénzbeli akadályok felmerülhetnek, de ez olyan dolog amire érdemes áldozni,és nem horribilis tétel egyik sem.
A 24 órai zárás csak látszatmegoldás,érdemben nem sok minden fog változni,találni fognak rá áthidaló megoldást,sokaknak sok pénze és érdeke fűződik ehhez.
Már ha egyáltalán érvényes lesz a szavazás,vagy a nemek lesznek többségben..
shadow.dancer 2018.02.11 12:59:28
@wartburg1963: Akkor valamit benéztetek vagy nem jól /túl mereeven értelmeztetek.
Mi két társasházat is bekameráztunk, proxy kártyáztunk és nem jött ki senki megbüntetni vagy bevinni,érdekes.. :D Tenni akarsz a probléma ellen vagy morfondírozni,terméketlenül jogászkodni,te döntöd el..
shadow.dancer 2018.02.11 13:32:56
@wartburg1963: Hol akadtál el azt nem értem..? Hol ,milyen jogszabályi utalást találtál amin ennyire parázol és amely jogszerűtlennek mondaná ki,ha egy magánház lakóközössége a nem közterületnek minősülő részére (kapualj belső része,udvar,stb..) kamerát telepít illetve a belépést proxy kártyával oldja meg amiből minden lakástulajdonos kap 1-et és e mindkét művelet kapcsán lenyilatkozzák a lakók,hogy hozzájárulnak ehhez,plusz táblát helyeznek ki a kamera létéről..?