Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagymajjomka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Őszinte Ingatlanos!   Szeptemberi költözéssel a barátaimmal budapesti albi után vadászunk, nem hagyjuk az utolsó pillanatra. Lenne egy megfelelő lakás, ám a tulaj három havi kauciót kér, amit kissé sokallunk. 1-2 havit szoktak. A tulaj elmondta, hogy ő ehhez ragaszkodik és mivel amúgy a…..
Nagymajjomka 2016.07.25 13:43:26
@whale: A baj akkor lesz, ha elkezd nemfizetni a bérlő. Ki nem teheted, a számlái jönnek. Illetve amikor egy hónappal a távozás után még mindig jönnek számlái.
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
Nagymajjomka 2016.01.06 07:08:48
@Semmitnemérszakitiltással: Az én kocsim biztos nem fényképezi le, ha ott vagyok. Illetve ha úgy fényképezi le, hogy benne ülök, / előtte állok, akkor sajnos küldheti bíróságra az ügyet, egyértelmű hogy ott vagy. A másik, amit tudatni kell az ellenőrrel, hogy bírósági ügy esetén nem a céget, hanem személyesen őt fogod perelni kártérítésért, az be szokott jönni.
Nagymajjomka 2016.01.06 07:33:51