Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krem

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quantum woo: kísérlet az irracionális hiedelmek és a kvantumfizika összeegyeztetésére; áltudományos állítások alátámasztása kissé misztikusan csengő kvantumfizikai fogalmakkal. A következő írásban egy olyan, erősen vitatható módszert elemzünk, ahol szívesen dobálóznak…..
Krem 2016.01.06 16:48:22
@j.norbert: Ön egy készüléket támad, ami magas frekvenciájú,milliméteres hullámokkal dolgozik. Az eladók ennek a két tudósnak a munkásságára is hivatkoznak,ahogyan Golantéra is. Ha kicsit is utána olvas nekik, rájön, hogy a 2 előbbi ember tudományos munkássága tényleg hozzájárult ehhez a területhez, sőt Golanté is. "Golant-tervezte BWTk továbbra is alapvető eszközei a fizika kutatásában a milliméteres és szubmilliméteres hullámok körében."
Semmi mást nem tettem, mint, amit Ön. Kiemeltem részeket a cikkből, amiket megtámadtam valós adtokkal, illetve mégis, mert VALÓS, A TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ adatokkal tettem azt.
Úgy gondolom, ha megtámadunk valamit, fontos a pontos lényeges adatok, információk felsorakoztatása. Csakis így érdemes áltudományos dolgokra rávilágítani. Csak így marad szavahihető.
Nem tartom lényegesnek a kétségbe vont szöveg stílusát, azért mert nyílván az eladás miatt olyan amilyen, ettől még nem lesz áltudományos, csak is a valótlan adatoktól. Sajnos így az Ön cikke is az lett.