Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaposOldal1010

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
NaposOldal1010 2016.01.04 12:27:29
@Fábián Csanád: Amit a liberális demokráciáról írtál az szerintem teljesen igaz. A vélemény és vallás és .... stb szabadsága fontos, sőt elengedhetetlen egy nemzet jövője szempontjából. Ami miatt mégis kiráz a hideg a liberális szó hallatán, az a sok túlkapás. Sokan még a liberálisok oldalán sem értik mit is jelent a szó. Pl. melegfesztivál. Nem zavar, ha valaki más. Én sem venném jó néven, ha a hálószobám dolgait firtatnák. De amit ezen a rendezvényen művelek a másság címszó alatt, az vérlázító. Az én gyerekem ne kelljen már ezt nézze.
NaposOldal1010 2016.01.04 12:28:36
@NaposOldal1010: Csúnya elírás : művelnek
NaposOldal1010 2016.01.04 15:31:47
@Pan Modry: Nem nyelvészkednék, de akit meghülyítenek az nem válik hülyévé. A vallásos párhuzam bár tetszetős, de van vele egy apró hiba: a vallás hit és nem józan gondolkodás eredménye. Nem egy és nem két dolog, amivel józan megfontolás után, egyetértek a kormánnyal. Számos rám és családomra vonatkozó kedvező változás történt az évek során. Természetesen sok olyan dolog van, amivel nem tudok azonosulni, vagy csak részben értek egyet. Érdeklődve figyelem a politikai pártok tevékenységét, várom, ki tudná jobban csinálni. Sajnos nem látok olyan legitim, felkészült politikai erőt, aki méltóbb lenne a bizalmamra. Csak azért mert, nem értünk egyet, még nem vagyok behülyített fundamentalista. A választások keretei közt döntött az ország, eszerint nem én vagyok kisebbségben. Biztos mindenki vakbuzgó ezen az oldalon.