Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biorobotowa

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hát gyengén mzsikál a sor", "Egész egyszerűen nevetséges a darabszám... meg hasonlók hallhatóak mostanában a főnököm J. szájából. Isten igazából az a kurva nagy harci helyzet, hogy tökéletesen egyet kell értsek vele. Míg három-négy hete meghaladtuk a 900-at is…..
mindennapos malomkerék. eleinte fizikailag készültem, aztán pszichikailag kezdett elviselhetetlennek tűnni a dolog, mostanra pedig teljes fásultság van rajtam. a legszörnyűbb az egészben, hogy lehet ezt igazából évekig csinálni az emberrel, de a végén megeszi a lelkét. két nap…..
Adott egy kétdiplomás, meglett tanárember, aki fiatalok százait indította el az informatikai pályán, és adott az ő honlapja, amit akár az egyik első éves tanítványa is készíthetett volna. estol nevű kedves olvasónk a következő, aki szerkeszteni szeretné a blogot társiban, meg…..
Éppen a múlt héten emlékeztünk meg a 65 éves LSD-ről, most szomorú update következzék. Kiderült, a drogok valóban ölnek, 102 éves korában, svájci otthonában, szívinfarktusban elhunyt Albert Hofmann, az LSD felfedezője, feltalálója, megalkotója.Forrás: wiki..
biorobotowa 2008.04.30 11:11:49
A múlt hét kalandosan telt el, de sajnos a délelőtti műszak annyira megviseli az idegrendszeremet, hogy valahogy mindig skipeltem a blog frissítését, de azért annyira sok minden nem is nagyon történt. Hacsak annyi nem, hogy pénteken sikerült megdönteni a sorról lejövő termékek…..
Volt alkalmam tegnap, meg tegnapelőtt két különböző műszakban is házlezárást csinálni és hát érdekes élmény volt megfigyelni, a két legrosszabban összeválogatott sort működés közben. Az egymást váltó 12 órás, 4 műszakos munkarendben melózó csapatokban iszonyatosan nagy…..
Na szóval, nem nagyon volt update az utóbbi időben, többnyire azért mert a termelés melletti munkám felemésztette az időmet, de úgy tűnik azzal megvagyok, szóval folytathatom a beszámolómat a KMNNMO világából. Az utóbbi másfél héten amúgy tapasztalatokat szereztem a…..
Bár én személy szerint nem nagyon vagyok oda a Ludditákért, tegnap a második délutános terminus alatt folyamatosan a Kamu című nótájuk refrénje járt a fejemben. "A Nagy szopás, a nagy szopás, de nincsen már semmiben nagy szabás..." Ebből persze leginkább az első rész…..
Előző postok kissé elmaradtak, mert kedd teljesen, szerda részben kiütött, meg hát mindenféle ügyeket is kellett intéznem, de most részben azért ptóolom az eheti élmények leírását. A jelek szerint maradok a sor elején, a szopatós műveletet keddre nagyjából, szerdára…..
Mielőtt valaki csapkodná a térdét, nem én voltam az aki ma felmondott... bár a csütörtöki nap során elsőként felmerült a gondolat. Szóval tegnap sikerült a szénkefe csapdosás mellé (a drága tornagyakorlat féloldalt a soron) a sorvezetőnek hozzácsapnia még egy műveletet, ami…..
Na kezdődik a zombiesodás folyamata. Ma már igencsak siettem hazafelé, annyira le voltam dögölve. A mi sorunk továbbra is áll, de a sorvezető úgy látszik emlékezett a tegnapi kérésemre, hogy ne legyen üresjárat, mivel pár perccel műszak kezdet után már bent is álltam egy másik…..
Na ez is megvolt. A soromra került, ami történetesen péntek óta nem termel és természetesen ma sem termelt. Ezért aztán reggel kilencig ment a tedd ide, tedd oda a seprűt projekt, azaz takarítottunk meglehetősen random, és ha engem kérdeznek kétes eredménnyel. Ez az a fajta…..
Pénteken nulla izgalom mellett befejeződött az első hetem biorobotként. A nap első felében az oktató jól felbaszta magát azon, hogy a kedves kollegák közül hármunkon kívül az égvilágon senki sem képes felidézni egy momentumot sem a az előző négy nap hallottakból, ezért…..
Tegnap megvolt az elméleti oktatás második fele is. Annak ellenére, hogy az anyag talán nagyobb részét tette ki a termelési rendszer bemutatása a végső teszt, melyet 83%-ra kellett volna megírni javarészt a gyakorlati ismereteket kérte számon. És hát valóban kiütközött, hogy a…..
Na tegnap viszont voltak gondjaim. Irodai munkán is jobban telik az idő ha dolgozol, ott az igazi nehézséget azt jelenti, ha úgy kell csinálnod, mintha melóznál. A gyakorló soron, ahol egy kis 160 wattos játék excenter csiszolót szereltünk össze, megismerkedtem a termelésben mi…..
Tegnapi délelőtt bicikli után kajtattam meg ide-oda járkáltam, nem volt időm postra, ezért most ömlesztve következzen a Day 2 és a Day 3 beszámoló.A 8 órás első napi oktatást követően elméletben következett volna a gyakorlati oktatás, de mivel a sor elején álltam, ezért…..
Meglepetés volt az első műszak a KMMNMO-ban, mivel nagyon is lehetséges scenáriónak tartottam, hogy olyan nyolc körül nagy duzzogva itthon leszek, és mindenféle szabadkozások közepette szidom az anyacéget, meg a közvetlen feletteseimet, de ez nem történt meg. Mivel hallottam/láttam…..
Holnap délután 13:45-kor meg kell jelennem az első munkanapom. A munkába járás első problémája már nyilvánvalóan jelentkezik. Már 13:00 előtt pár perccel megérkezem a célobjektumhoz legközelebb eső buszmegállóba. ergo van egy teljesen bianco órám, amikor semmi értelmeset nem…..
Pénteken kora reggel (mivel ezt előző nap délután nem sikerült) nagy duzzogva sikerült átesnem a munkaalkalmassági vizsgálaton. Itt többek között sikerült megtudnom, hogy előző nap másfél órát kellett volna várnom azért, hogy aznap reggel, mintegy másfél perccel hamarabb…..
Egy robot öntudatra ébredése egyike a robotika és a kibernetika legnagyszerűbb, legfelemelőbb, legvarászlatosabb, ugyanakkor legveszélyesebb pillanatainak. Ezzel a bloggal én, biorobotowa 0.0.3 ebbe csodálatos folyamatba szeretném meginvitálni a kedves olvasóimat. Célom kettős,…..