Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frantyi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
A hasonló munkaügyi problémák sajnos egyre inkább jellemzőek. Sajnos jogszerűen is elég sokat lehet trükközni a munkavállalókkal.Tisztelt Zugügyvéd!Munkajogi kérdéssel fordulok hozzátok, bocsánat, ha kissé hosszú a történet.1978-ban beléptem egy munkahelyre, egy szocialista…..
"Mókás rendszerek" versenyünk erős trónkövetelője a T-Mobile online ügyfélszolgálata, ahol létezik egy "Kiegyenlítetlen számlák befizetése az Interneten keresztül" nevű menüpont. Naiv Ügyfél erre kattintott, de jött a magentaleves: ez a funkció nem érhető…..
frantyi 2009.03.20 00:07:24
1
frantyi 2009.03.20 00:08:28
Igazi össznépi poszt következik, mert többeket megihletett az "emberszeretet gazdag érclelőhely" kifejezés illetve a körülette látható levél. Persze nehéz ellenállni egy "SZERENCSEKÍVÁNAT -A ELEKTRONIKUS LEVÉL NYERT LOTTÓ" kezdetű emailnek, a Homár sem tett…..
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..