Regisztráció Blogot indítok
Adatok
decker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél tipikus példája mi a következménye, ha valaki a tartozását nem veszi komolyan. Az Apeh ilyenkor tényleg lecsap.Kedves Zugügyvéd;Sajnos hülye voltam, nem fizettem a diákhitel törlesztését, így az az APEH-hez került, ami ca. 215 ezerre rúgott.Küldtek egy…..
Csongrád veszélyes hely, a 90-es években történt az a furcsa bűneset, hogy egy a földjéről békésen hazafelé kerékpározó helybélit a bozótban megtámadott és megerőszakolt egy román artista és egy néger erőművész, akik a közeli vándorcirkuszból indultak kalandtúrára…..
Kiváló tárgyalótermi tudósítást jelentetett meg Anyánk az Index: A Fővárosi Ítélőtáblán másodfokú, jogerős ítélet született annak a két rendőrnek az ügyében, akiket védekezésre képtelen emberek bántalmazásával vádolnak. A 2006. őszi tüntetés-, és zavargássorozat…..
A Fővárosi Ítélőtábla szerdán az elsőfokú eljárás, illetve az ítélet súlyos törvénysértései miatt új eljárást rendelt el Szlávy Bulcsú 1997-es meggyilkolása miatt indult büntetőperben. A Zugügyvédnek az indoklás azon része tetszik leginkább, hogy a PMB elsőfokú…..