Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hathuszas

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
A konzolok előnye a PC-vel szemben, hogy minden játék azonnal fut rajta, nem kell semmit állítgatni. Kivéve napjainkban, amikor már online játszana az ember, ugyanis sem a Microsoft, sem a Sony nem tartja piacnak Magyarországot. Szegény TCM most a hajára kenheti PSP-jét, csak…..
Pedig nem is néz ki olyan rósznak. Küldte ndever, köszönet és pacsi érte...
hathuszas 2008.05.20 14:26:06
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..
hathuszas 2008.04.21 13:34:55
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
Mennyire szánalmas az az alsóneműcég, aki magát eladó termékeket (mégiscsak fürdőruhás nők fotójáról van szó alapból) is csak külföldi sorvezetéssel képes megoldani. Persze nem először lopnak magyarok a Wonderbratól, de azért ez minősítetten szánalmas. A fotót…..
hathuszas 2008.04.19 16:12:41
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Logikusnak tűnhetett Ritinek, hogy BKV híján majd vonattal közelíti meg az egyik budapesti pályaudvarról a másikat. Elméletileg tulajdonképpen lehetséges, csak több óra és néhány ezer forint lenne az utazás...A közelgő BKV sztájk miatt, -bár kevés reménnyel- mégis…..
hathuszas 2008.04.18 09:38:55
2.
hathuszas 2008.04.18 09:40:11
Sky szerint szervezett ellenőr-rendőr banda garázdálkodik a miskolci villamosokon. A kezelt jegyet kikapják az utas kezéből, leszállítják és ha nem fizeti ki a helyszíni bírságot, rendőrt hívnak. 6 gorilla, enyhe fizikai erőszak, csipetnyi fenyegetés és üvöltöző nő van, de…..
A Pizza Hut sem alszik, az ügyfélszolgálatát bíráló poszt után azon nyomban megkeresett minket - jobban mondva a panaszos pizzarendelőt - az alábbi levéllel, bár úgy tűnik az a rész, hogy "Megjegyzem, egy nővel szemben voltak ennyire nagylegények…" nem egészen volt…..
Subba Mi a furcsa a képen? 2008.04.14 14:45:00
Budapest legbüdösebb metrómegállójában, a hármas metró északi felén, az Árpád hídi állomáson lehet gyönyörködni az alábbi látványban. Az állomás arról híres, hogy itt található az egy főre jutó legtöbb büfé, giroszos, fánkos, pizzás és egyéb vendéglátóipari…..
Levélírónk csütörtök hajnal óta vár hiába a megrendelt sofőrre, az azóta sem érkezett meg. A nem tervezett köröket így taxival kellett megtennie, ennek pluszköltsége és a várakozás miatt felszámolt kártérítés elvi összege lassan 300.000 Ft-nál jár. De vajon hová lett a…..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..
hathuszas 2008.04.14 09:14:45
Többen is beküldték ezt a forradalmian extrémturbó fogyási lehetőséget. A Gaystroyal szórólapja szerint 90 napos topdiétájukkal egy héten belül elfogy az ember. A Homár a napi 15-20 kiló testsúlyveszteséget korábban csak végtagamputációval tudta elképzelni, de lehet hogy az…..
Dóra óta a Homárnak különösen izzadni kezd az ollója, ha újépítésű lakásokról szóló levelet talál a postaládájában. Most egy Veszprémi megoldásról kaptunk hírt, izgatottak is lettünk, de nem értjük pontosan mit látunk a képen. Valóban azt, hogy az elfelejtett…..
hathuszas 2008.04.10 14:24:08
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
A csak teljes értékében felhasználható étkezési utalványok beváltása az egy-és kétforintosok nélküli világban meglepő fordulatokat produkál. Általában nem bajlódnak a boltok a visszaadással és simán megtartják a pár forintot, de a Tesconál ez nem ilyen egyszerű.…..
Ha van embercsoport, amely a jóérzésű állampolgárokból is belezési-csonkolási vágyakat vált ki instant módon, az a kerekbilincses brigád. No és mit érez az ember, ha ez a banda még szemérmetlen leplezetlenséggel csal is? Pont azt, amit levélírónk, tudod te azt jól!, aki…..
Vagy a belső szabályzat tiltja a h és a k származás alapján való megkülönböztetését. Beküldte KA, ombudsolvasó...
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..
Maradandó, azaz leszedhetetlen, szó szerint szemét hirdetésekkel szennyezi a Praktiker a lépcsőházakat. BKV-figyelő fotódokumentuma súlyos retardáltságot feltételez. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a negatív reklám is jó reklám? "A házadba szarunk, mert most olcsó a…..
A tavaszi dermedtség után a Homár igyekszik formába lendülni, a reformfolyamat részeként ezennel elkezdünk az igényes fogyasztáshoz kapcsolódó programokat ajánlani Önöknek. Első darabunk egy talán szórakoztató bírósági tárgyalás holnap, azaz kedden délután háromkor a…..
A peterborough-i könyvtárban le van tiltva bármilyen magyar oldal böngészése. Az ok: túl sok az adathalászat a lángoktól övezett rónaságon. Ez elég rosszul hangzik, a "top phising country" titulus viszont annál jobban. Hisztisek az angolok vagy tényleg veszélyes magyar…..
hathuszas 2008.04.07 15:00:20