Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galacy16

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első hivatalos mérkőzésén lép pályára a Milan Olténiában az új tulajdonosok és vezetőség alatt. Első nemzetközi kupameccsünk lesz 1234 nap óta, vagyis 2014. március 11. óta, amikor az Atletico Madrid búcsúztatta a gárdát a BL nyolcaddöntőjéből, a 2013/14-es kiírásban...
Curva Sud Ungheria "Mindig ők..." 2017.03.13 18:41:24
Szándékosan késtünk a pénteki rangadó beszámolójával, mivel kivártuk, amíg lenyugszunk annyira, hogy a poszt ne csak a "csaló Juve", "buzi Juve", meg hasonló rigmusokból álljon össze. A címben mégis Donnarumma szavaiból ("Non è possibile, sempre loro", vagyis nyersebb fordításban "Ez nem lehet igaz,…..
Az eredmény alakulását figyelembe véve bármennyire is adná magát a "sírból hoztuk vissza a meccset" sablon,  mégsem volt olyan egyértelmű a dolog, még akkor is, ha maga a meccs valóban egy thriller volt, és hátrányból állt fel a  Milan. Kezdeném azzal, hogy mi temettük el félig-meddig saját…..
A 20. forduló zárómérkőzésén csapatunk a Torinohoz látogat, a harmadik összecsapás lesz ebben az idényben a két gárda között. Ami újdonság, hogy a szezonban először találkozik a két csapat a torinói olimpiai stadionban, hiszen a bajnokságbéli odavágó, meg a múlt heti kupameccs is a San Siroban…..
Habár csak szeptemberben töltöttem a 12. életévemet, és nem február 29-én születtem, mégis szép lassan 30 éve vagyok Milan szurkoló, de különböző okok csak most sikerült kijutni először Milánóba. Az alábbiakban megpróbálom megosztani a személyes élményeimet, véleményemet a városról, San Siróról,…..
A válogatottak mérkőzéseinek fenntartott szünet után folytatódnak a Serie A küzdelmei, a Milan a harmadik fordulóban az Udinese együttesét látja vendégül a San Siroban. Talán nem túlzás azt állítani, hogy továbbra sem övezi akkora érdeklődés a találkozót, mint általában egy bajnokit, nagyobb…..
Cseppet sem könnyű feladat mostanság Milan drukkerként egy Juve elleni meccshez írni beharangozót, felvezetőt. Mire számítsunk egyáltalán egy ilyen meccstől ezekben az ínséges időkben? Szerintem nem kérdés, ez a mérkőzés kéne legyen a Serie A „El Clásico”-ja (még akkor is, ha papíron a Juve – Inter…..
Szerda este a PSG új veretlenségi rekordot állított fel a francia bajnokságban, 33 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, ezzel az FC Nantes sorozatát adta át a múltnak (a kanárik az 1994-95-ös idényben 32 mérkőzésen át nem kaptak ki). A PSG 2015. március 15. óta nem kapott ki, akkor a Bordeaux…..
A Milan "apja" 146 éve látta meg a napvilágot. Minden milanista számára közismert, hogy Kilpin a Milan alapító tagja volt, az ő ötlete volt a klub megalapítása. A csapatnál 1899-1908 között játszott (23 mérkőzésen 7 gólt szerzett), a klub első csapatkapitánya, és edzője is volt (1899-1906 között). Ő…..
1987. január 4. Como - Milan 0-1. Elsőre semmi különlegeset nem mond ez az információ, számunkra mégis van jelentősége, fontossága, hiszen a mérkőzés egyetlen gólját az akkor még 18 éves Paolo Maldini szerezte, akinek ez volt az első hivatalos találata a Serie A-ban, napra…..