Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfch!ld

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
Alighogy magunkhoz tértünk az állítólagos iPad2-burkolat okozta sokkból, máris itt egy iPhone-antenna kiszivárgott fotója. A SmartPhone Medic Apple-szerviz blogján megjelent képeken egy a mostani iPhone-éval csaknem megegyező keret látható, az egyetlen lényeges különbség, hogy a…..
Na, itt van egy kis hazai információ, hogy jobban képbe kerüljünk. Elképesztően exkluzív és nevük elhallgatását kérő forrásainktól megtudtuk, hogy összesen 130 ezer iPhone és 25 ezer androidos telefont van forgalomban Magyarországon.Saját házi statisztikát is…..
Sopianae DeLuxe Golf...extrákkal 2010.09.30 12:50:00
Elég meredek hetünk van IPK kollégával. A nagy rohanás közepette mesélte egyik munkatársam a következő sztorit.   Hónapokon át kínlódott, hogy találjon valami „B verziós” autót, a rohangálós Lupo 3L mellé. Mivel az asszony, és a gyerek használná valami ne túl…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Appleblog Jön az új AppleTV? 2010.08.15 09:32:00
Az Engadget szerint hamarosan bemutatkozhat az igazi áttörésre mindmáig képtelen AppleTV utódja. A blog úgy tudja, hogy a készüléket át is keresztelik, rövidesen iTV-nek fogják hívni, és alapvetően különbözik majd a mostani modelltől. Például nem lesz benne merevlemez, wireless…..
Wolfch!ld 2010.08.15 20:06:08
@balage28: Azt azért ne felejtsük el, hogy az Apple kurvára szarik arra, hogy honnan érhető el a fizetős tartalma és honnan nem. (Kivéve a Jenkik.) Ugyanis ha nem szarna, akkor minden követ megmozgatna és már nálunk is lenne rendes iTunes support, rendes zenékkel, könyvekkel, filmekkel. (Nem kéne kamu acc-al a Jenkiktől "lopni", míg ki nem tiltanak a magyar bankártyáddal.)

Úgyhogy nincs kizárva egy iTunen only 80-90e Huf-os készülék ami mint az elődjei, nálunk nemigen használható.
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Wolfch!ld 2010.08.05 16:16:12
Nem mondom, hogy remegve vártam a frissítést, mert hát a kolerával is együtt lehet élni, és a Safari 5 nem alapvetően volt rossz, csak részleteiben. Írtam már korábban erről egy posztot, lényeg, hogy az upgrade után nem az és nem úgy történt, ahogy megszoktam, szóval…..
Mától letölthető a Safari 5.0.1, és ezúttal nem csak a szokásos faster than evert kapjuk, hanem a régóta emlegetett Safari Extensions Galleryt, ami tulajdonképpen egy weboldal, ahol kiegészítőket telepíthetünk a böngészőhöz.A telepítés az Apple-től megszokott módon zajlik,…..
Wolfch!ld 2010.07.29 12:55:19
@archangel: Nem mondod hogy 7 dodót fizzessek egy olyan programért ami megteszi amit a Safariból kihagynak.

Más mód nincs ezen, meg a javascripte trükkön kívül?

Természetesen a tippet köszönöm.
Appleblog Jön a Safari AppStore-ja 2010.07.14 16:29:00
Az Apple kiküldött a fejlesztőknek egy emailt, amiben felhívja a figyelmüket a hamarosan induló Safari Extensions Galleryre. Ezt az Apple a Safari 5-tel együtt mutatta be, a lényege, hogy a felhasználók a különböző fejlesztőktől származó kiegészítőket rendezett formában,…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Megérkeztek az első tesztek a negyedik generációról, és ahogy az várható volt, az újságírók többsége el van ragadtatva. Az Engadget például kerek-perec kimondja, hogy ez most a legjobb okotelefon a piacon. A hardver remek, a kijelzőtől sokkot kap, aki csak látja, a szoftver végre…..
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
A kínai útból még hátravan három nap, net meg alig, de nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek ezt a képet: Jól látjátok, egy egy Windows az iPaden. A tabltettel egyébként tele van Hongkong, Sanghajban viszont ez az első, amit láttam, rögtön a Huawei központjában, ahol a…..
Ez az év már csak ilyen, sorra kerülnek ki a prototípusok az Apple főhadiszállásáról, míg legutóbb egy viszonylag közeli kocsma volt a feledékenység színhelye, most úgy elhagyhatta valaki az új iPhone-t, hogy egyenesen Vietnamban kötött ki.Az ottani Taoviet.vn tett közzé…..
Kedd van, a frissítések ideje, főleg hogy néhány Apple-termék már jócskán megközelítette, illetve el is hagyta  a termékfrissítési ciklusának szokásos hosszát.Ilyen például a MacBook Air, amiből az új verziót a jól értesült ausztrál Macworld jósolja mára, de vannak…..
Könnyed vasárnap délutáni poszt következik, Handrás oldalán találtunk rá ezekre a gyöngyszemekre, amiket a szerdai csinnadratta közben lőttek rólunk a titkos Apple-kémek. Az első képen Handrás épp Csabának magyaráz valamit, aki szemmel láthatóan nagyon igyekszik megosztani a…..
Wolfch!ld 2010.01.31 21:55:30
A The Wall Street Journal újabb részleteket tudott meg a tabletről, ezek alapján talán jobban el tudjuk képzelni, mire számíthatunk. Vagy nem. A lap szerint a zászlóra tűzött jelszó az, hogy a készüléket a család minden tagja megoszthatja egymás között, vagyis úgy képzelték,…..
Idióta amerikai perek rovatunk újabb részéhez értünk, ezúttal Arthur Firstenberg ügye van napirenden. Arthur azért fordult bírósághoz, mert szomszédja a kérésére sem kapcsolja ki az iPhone-ját, laptopján és a telefonon is wifizik, valamint éjszakára is töltőre teszi a…..
Megosztom veletek Csaba chates kiborulását, amiből kiderül, mi történik akkor, amikor egy Mac nem azt teszi, amit kéne neki. A megoldást persze sikerült azóta megtalálni, de hát minden kezdet nehéz: kibaszott életbe elmondom, mi volt letorrenteztem bowie-t, mert nincs itunes,…..
Wolfch!ld 2010.01.13 09:32:48
Most, hogy lényegében megerősítették az Apple Tablet létezését, már kitérdekel-státuszba került a cucc, úgyhogy a blogon nem is írunk róla többet (not!). Annál inkább az új pletykáról, az iPhone 4G-ről, ami a 9to5Mac szerint már májusban megérkezhet. Most is egy…..
Gondolhatjátok, hogy mostantól tucatjával jönnek azok a tesztek, amik valamelyik készülék győzelmét mutatják majd. A legjobb kijelző, leggyorsabb 3G-s csip, a legjobb fingós alkalmazás, higgyétek el, óriási csata van itt kibontakozóban. Most például azt nézték meg, melyik…..
Most még nagyobb marhának tűnik a Psystar, mint amilyennek eddig gondolhattuk. Amikor teljesen véletlenül elveszítették a klóneladásokról készített dokumentumok valamennyi példányát, azt hihettük, hogy el akarják rejteni, mennyire nagy hasznuk volt az Apple operációs rendszerének…..
Wolfch!ld 2009.12.01 20:55:43
@breQ: Én meg veled nem értek egyet. A géped halk? Igen? Az biztos remek, de a Mini-m néma, nem halk, néma. Nagy különbség!

Üdv.: Wolfch!ld