Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godom

66 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zaka barátom privát, a csapat jelenlegi helyzetére utaló kérdése mentén úgy érzem, hogy most kicsit mintha a vágóhídra küldött volna, de ha már így van, akkor gondoltam nem két soros válaszom legyen a nagy nyilvánosság elé is tárva és kezelném inkább vitaindítóként a következő sorokat, miközben…..
Pontosan egy héttel legutóbbi, kudarcba fulladt hadjáratát követően próbál meg szépíteni a Milan vasárnap, azon a bizonyos jókora, szurkolókat földhöz csattintó pofon, vagyis az Empoli elleni hazai zakó után. Tenné ezt meg majd a Crotone vendégeként, akikre nyugodtan rájuk lehet fogni, hogy az…..
Haloványan másnapos ábrázattal és bújtatott, de fáradt lelkesedéssel ültem le vasárnap délután a Milan soron következő bajnokija elé, minden kétséget kizárólag azt várva, hogy a standard meccselésünket félretéve, valahol az egyértelműségbe fordulva megnyerjük meccsünket! Ehhez képest egy…..
Nemigen lehetett volna annál jobb nem nyertes forgatókönyvet kitalálni a kínai korszak első meccsére, mint egy utolsó másodperces góllal egyenlíteni a városi derbin. Amellett, hogy ez az új vezetőséget és a játékosokat is nagyon komolyan kellett, hogy irányba állítsa, még a legfőbb riválist is a…..
Nem túlzás kijelenteni, hogy a leglehetetlenebbnek tűnő küldetés következik a Rossoneri számára péntek este, amikor is Torinóba látogat a címvédő és az idei kiírásban otthon hibátlan zebrákhoz. A Juve Arénában eddig 14-ből 14-et nyerő, ezeken összesen 7 (utolsó 5 hazai meccsén 1) gólt kapó…..
Nem kevés időt kellett várni arra, hogy a Rossoneri végre-valahára győzelmet ünnepelhessen a zöld-fekete kiscsapat otthonában, de most végre megtört a rossz sorozat nagyban köszönhetően Berardi mellé lőtt büntetőjének, valamint Bacca szabálytalanul végrehajtott, de megadott 11-es góljának. Egy, a…..
Ez év februárjának utolsó vasárnapja, egyben a Berlusconi féle Milan végső nagy kalandja. A 31 év, a 29 trófea, a számtalan nagy meccs, a Milan uralma, ezután már tényleg a történelemnek lesz egy kitörölhetetlen, hatalmas darabja, és ez most teljesen háttérbe is szorítja, hogy egyébként a Sassuolo,…..
Küzdött, helytállt a megtizedelt Milan a Lazio vendégeként és a sok kihagyott bugyikék helyzet a végén megbosszulta magát. Tegyük a szívünkre a kezünket, a meccs képe alapján ez majdnem akkora blamának tűnik most Róma kék felében, mint amekkora a Bologna „hőstette” volt a múlt héti pótolt meccsen.…..
Nem esik nehezemre megosztani veletek, hogy teljes egészében még mindig nem tudtam elraktározni magamban a szerdán történteket, mert ami Bolognában megesett az jócskán a hihetetlen kategória. Utólag könnyű ilyet mondani, de a második piros után éreztem, hogy itt most történni fog valami, meg lesz az…..
Beszéljenek helyettünk inkább most a képek,Nem szeretnénk sorainkkal fárasztani a népet!Mivel írni úgy sem tudnánk semmi szépet,Most vizuálisan döntjük romba, ki megnézi ezt a néhány képet!Nincs mit mondani, a szezonnak vége,Utolért minket a közelmúlt Milanjainak réme!Innen nincs visszaút, EL se…..
Tavaly, az ősz elején, arra a bizonyos szeptember 11-ei napra esett az az Udinese elleni találkozó, ami, így utólag már nyugodtan kimondhatjuk fordulópontot jelentett a Milan életében. Onnantól kezdve egy olyan sorozatot épített a klub, amely képes volt arra, hogy ennek az idei, nagyon kiegyenlített…..
A Napoli megszakította a Milan szeptember 11-e óta tartó hazai veretlenségi sorozatát és ezzel, valamint, hogy a Laziót leszámítva ismét mindenki nyert a tabella első harmadában, most először nagyon fájdalmas ránézni a tabellára a szezonban. Az elmaradt meccsünk innentől már nem egy plusz esély,…..
Szombat este egy olyan mérkőzés elé néz a Milan a Napoli ellen, amelyre már sehogy nem lehet ráfogni, hogy egy meccs nem befolyásol semmit se, ezzel levéve a terhet a játékosok válláról.  Itt és most elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol mindenkinek éreznie kell és tisztában kell lennie vele, hogy…..
Az idei év utolsó bajnoki fellépésére készül a Milan, amely hazai pályán búcsúzhat el a szurkolói nagy részétől szombaton kora este a közeli szomszéd Atalanta ellen.  Egy forduló ugyan még hátra van Karácsony előtt, de a csapat egyéb kötelezettségei miatt – magyarul olasz szuperkupa-döntőt játszik…..
Az az igazság, hogy nem tudom mit kellene írnom, nem tudom, hogy miként kellene reagáljak erre a mérkőzésre, úgyhogy most jó eséllyel egy hatalmas nagy improvizáció következik, mert egyre inkább nem értem mi történik a szemem láttára a Milannal a 2016/17-es szezonban. Most mondanám, hogy előre…..
Ha létezik számunkra tökéletesen megkomponált, már-már túlzóan kellemesnek tűnő forduló, hát akkor ez a tizenötödik az! Miközben a Milan, igaz ebédidőben - biztos, hogy a kínai kormány is láthassa :))) - de a Serie A egyik leggyengébb alakulatát fogadja, addig a tabella első 8 résztvevőjéből 6…..
A hosszabbításban csúszott ki a Milan kezéből a győzelem és a vele járó három pont, az egész mérkőzésen veszélyes Inter pontrúgások közül, a legutolsó volt az, amit nem sikerült megúsznia a csapatnak, amely így végül csak egy pontnak örülhetett. Innen nézve nem egyszerű igazán pozitívan értékelni az…..
Az utóbbi időkben leginkább arra tudtunk gondolni az éppen soron következő Derby della Madonnina alkalmával, hogy egy győzelem némiképp árnyalja majd az egész, kukába kívánkozó szezonunk összképét, hogy valami kifacsart módon egy hangyányit megmenti azt az a tény, hogy legalább az Intert megvertük.…..
Megszakadt a Milan másfél hónapja tartó veretlenségi sorozata, a csodásnak ható hatmeccses etap megkoronázása – vagyis a Juventus legyőzése – után kijózanító, KO-val felérő pofont kapott a vörös-fekete alakulat, melynek látványa az utóbbi évek legsötétebb napjait idézte. 3-0-ra nyert a Grifone, de…..
Szezonbéli legnehezebb kihívásához érkezik szombat este az AC Milan, mikor is a Juventust látja majd vendégül a San Siro népes közönsége előtt. Mostanság szokás volt úgy felvezetni ezt a találkozót, hogy a két csapat közötti szemmel látható különbség ellenére ez igenis a foci csúcseseményeinek…..
Sokszor, megszámlálhatatlanul sokszor írtuk le már az utóbbi időben, hogy ’Aki nem látta, nem maradt le semmiről!’, de tegnap kora este, a Sassuolo elleni mérkőzés végére egy egészen más lelkiállapot kerekedett ki abból, hogy a meccs majd kétharmadában ugyanez az érzés keringett a levegőben. Ez volt…..
A legutóbbi, firenzei kirándulása végeztével a Milan egy értékesnek mondható döntetlennel és az azért járó egy ponttal a zsebében utazhatott haza, hogy a következő fordulóban azzal Sassuolóval mérettesse meg magát hazai pályán, amelyről elég sok minden elmondható, kivéve azt, hogy a csapat kedvenc…..
Aligha van most felemelőbb feladat e cikk írójának, mint a Milan soron következő mérkőzését beharangozni, ahhoz kedvet csinálni. Ilyen könnyű dolga, mint összerakni a szóban forgó témában néhány bekezdést nem mindennap van az ember fiának. Legutóbbi szemet gyönyörködtető, azokba könnyeket csaló…..
Most, hogy már eltelt a megfelelő mennyiségű idő az elég idegesítőre sikeredett Napoli elleni csörte óta, itt az idő, hogy nagy vonalakban mi is pontot tegyünk az ügy végére és emellett egy kicsit más vizekre is evezzünk. A hat gólt és tucatnyi lapot hozó mérkőzés után bőven maradhatott hiányérzet a…..
Az első idegenbeli fellépésére készül szombat este a Milan a Serie A új idényében és rögtön a papíron egyik legkeményebb fába kellene belevájnia tompácska körmeit. Egyelőre tényleg maradjunk meg ennél a nem egészen tényszerű megközelítésnél, ugyanis a Partenopei nemcsak legélesebb, legfélelmetesebb…..