Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberalisszimusz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondja már meg nekem valaki, hogy ha Günter is heti 40 órát dolgozik, meg Sanyibá is, és mindketten bádogosok, az hogy van, hogy Günter 4-10-szer annyit kap a tökugyanolyan munkájáért, mint Sanyibá? Vajon a nyugati hanyatlás miatt? Ez már a vég? Itt vagyunk mi, magyar állampógárok, nyomogatjuk a…..
>>>>>>Saját összeállításom<<<<<< Egységesített cím - főtétel: Alfa (Budapest) (1978) Cím és szerzőségi közlés: Alfa : a Nemzetközi Újságíró Szervezet gyermekmagazinja / főszerk. Ivanics István ; szerk. Hosszú Ferenc Számozás/gyakoriság: 1978.…..
„Hiába menekülsz, hiába futsz. A sorsod elől, futni úgyse tudsz.” Malcsiner Béla – 1942   Nemrégiben értesültem arról, hogy egy ez év ősz elején megrendezendő exkluzív gazdasági felsővezetői konferencia1 témája a magyar gazdaság versenyképessége lesz. Ez elindított…..
Közgazdasági tény, hogy a nemzethalál szélén állunk - hangzott el a sommás megállapítás egy hétfői, élményszámba menő fórumon Unortodoxiában. Persze e mondat tragikusan zavaros és képzavaros volta azonnal érthetővé válik, ha hozzáteszem, hogy az előadók között a hazai…..
Michael Knight Maffiakormányzás 2012.08.13 13:02:00
Meghökkentően őszinte kormányzati beismerésekkel indul a hét - és hogy őszinte legyek, egy kicsit félek is tőle, hogy mi jön még. Persze egyik beismerésből sem hiányzott a szokásos kormányzati cinizmus. Sőt. Kezdődött a nap az agrártárca államtitkárának veretes…..
ProgBlog Kegy 2012.02.11 14:09:00
"Egyetlen szavával sem értek egyet, de az utolsó leheletemig harcolni fogok azért, hogy véleményét szabadon elmondhassa."Voltaire „- Nem tudod-é hogy hatalmam van arra, hogy megfeszítselek, és hatalmam van arra, hogy szabadon bocsássalak?Felele Jézus: - Semmi…..
Ezentúl minden írásunkban csupa kisbetűvel fogjuk írni orbán viktor nevét – hogy miért, arra az alábbi poszt ad magyarázatot, már ha ez egyáltalán magyarázatra szorul… Ugyan minek volt miniszterelnök orbán viktor másfél évig és miért volt kormányon a Fidesz?…..
Liberalisszimusz 2011.11.17 20:44:29
Okostojás blog A nagy hadicsel 2011.08.28 09:12:00
- Kovács tizedes!- Jelen!- Rakja be egy hátizsákba a felszerelését és adja le a raktárba. Holnaptól nyugdíjas lesz.- Tábornok úr! Hisz még csak 43 éves vagyok, nem akarok én még nyugdíjba menni.- Tizedes! Lenyomott itt a honvédségnél 25 évet és még nem tanulta meg, hogy a…..
A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont…..
ProgBlog Demokratikus Kamu 2011.05.12 11:14:00
Az egyik tematikus csatornán megy egy sorozat: egy túlélési szakértő különböző helyek túlélhetőségét mutatja be. Van, hogy a sivatagban, vagy éppen a skót felföldön „dobják le” és ott prezentálja azt, hogy miképpen lehet megmaradása érdekében fel- és…..
Liberalisszimusz 2011.05.13 08:08:22
Az Orbán-kormány megint időt adott magának - legkevesebb 4 hónapot, júliusig. Megint nem végezte el az érdemi, a részleteket is tisztázó, azokat egységes rendszerré szervező munkát – immár 10 hónapja adósunk ezzel.Ez az egész mai „bejelentés” olyan volt, mint…..
Előzmény: Szájtépő - Harry Potter és a piacgazdaság"Nincs szükség a devizánk gyengítésére, és kamatemelésre sincs szükség ... mert friss pénzt kell a gazdaságba pumpálni ... hitelre, olcsó hitelre van szüksége, következésképpen mi úgy gondoljuk, hogy a kérdés…..
Szájtépő Szerencsétlen 2011.01.14 08:03:31
Forrás: IndexNéhány európai parlamenti képviselő nemtetszését fejezte ki brüsszeli sajtójelentések szerint amiatt, hogy az Európai Unió magyar elnökségét a Tanács épületében jelképező, óriási kultúrtörténeti szőnyegen van egy 1848-as térkép is. Az EUobserver egy…..
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
Michael Knight Szívás a köbön 2010.11.27 08:27:00
Azt hiszem, legutóbb akkor éreztem ennyire szarul magam, amikor bő két évvel ezelőtt a táskámból lenyúlták a pénztárcámat a szentendrei héven. A havi albérleti díj volt benne, meg a pénz a csekkekre - gyakorlatilag egy komplett fizetés. És persze hiába tettem feljelentést,…..
Liberalisszimusz 2010.11.28 11:42:59
@ClearWater: Én is nyertese leszek ezeknek az intézkedéseknek, de az én lelkem nem eladó egy tál lencséért.
És nem ilyen áron szeretnék nyertes lenni.

Sokat gondolkoztam mi lenne a megfelelő szó "ezekre". A kommunista módszerek állnak a legközelebb hozzájuk, de mégsem teljesen olyanok.

Azt hiszem a legjobb lenne NEOKOMMUNISTÁ- nak nevezni őket!
Azért kétségkívül nagy hatással van rám a kormány tevékenysége - nekem is abszurdabbnál abszurdabb dolgok jutnak az eszembe, amik kezdetben talán még szórakoztatóak is, de attól tartok, idővel egyre kínosabbá válik a hülyeség.Például eszembe jutott már az is, hogy a…..
Liberalisszimusz 2010.11.23 09:08:35
Alakul a dráma a görög gazdasági helyzet kapcsán, valamiféle külső segítség egyre inkább elkerülhetetlennek látszik. De vajon megérdemlik-e a görögök? Szükség van-e a megmentésükre? Mit tennénk, ha rajtunk állna a döntés?  ..
Liberalisszimusz 2010.04.28 14:40:59
@levi7777: Az sem volt rendben.
BUKSZ Atomot a magyarnak! 2009.01.20 11:06:00
Úgy látszik ahogy 2006-ban, most is véget ért az orosz-ukrán gázvita, Európa napokon belül újra hozzájuthat a számára nélkülözhetetlen fűtőanyaghoz. Nagy kérdés, hogy ezúttal tanulunk e a történtekből.Két éve a politikusok alig reagáltak a kialakult krízisre, gyakorlatilag…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..