Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Michael Dante

1 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahoj mindenkinek itt a Filmnéző blogon, Michael Dante néven igyekszem majd gyarapítani az oldal bejegyzéseit, lévén Lehel barátom lehetőséget biztosított rá, hogy mostantól én is vandálkodjak a felületen, és úgy gondolom, illene ezt egy olyan bejegyzéssel megtisztelnem, melyet részben neki…..
Michael Dante 2018.08.03 22:29:19
@Brendel Mátyás: Semmi gond, ez már egy jó pár fokkal normálisabban megfogalmazott vélemény, ilyenek jöhetnek!:) elfogadom, persze, csak ugye ez főként az én véleményemet tükrözi, az én szememben pedig a fent megfogalmazott pontok alapján bőven a zsenialitás mezsgyéjén jár a cucc.
Michael Dante 2018.08.04 04:15:45
@Zacskóstej: Jogos amit mondasz, rengeteg helyen látom ezt felhozva hibának, és valóban ki tudja az embert zökkenteni, amikor Björn és Halfdan menekül, a következő pillanatban pedig már hajón vannak és mennek vissza Kattegatba.
Michael Dante 2018.08.04 04:17:19
@Harley: Köszönöm a kedves szavakat!:) Bár nem tartom magam filmkritikusnak, szimplán egy mozgókép szerető embernek, azért örülök, hogy tetszett az írásom. Az úriember pedig említettél, még korábban nem hallottam róla, rá kellett keresnem, és ahogy látom igyekszik az utálkozást előtérbe helyezni, mintsem megpróbálni megismerni és megszeretni dolgokat.
Ez az anime az, amellyel Makoto Shinkai (Journey to Agartha, Voices of a Distant Star) nem csak feltette a koronát az örökségére, hanem túlszárnyalt vele minden eddigi elképzelést és eredményt, amit eddig rendezők elértek. Ugyanis sikerült letaszítania a trónról Hayao Miyazaki első legnézettebb,…..
Íme a régóta ígért évadzáró videónk, amiben a legparább jelenség egy medencetisztító! Ismét hatalmas köszönet Effektának a kooperációért!..
Ilyen jellegű videó korábban még nem volt az oldalon, de azért remélem, tetszik majd. Jó szórakozást!..
Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük mindenkinek a részvételt! :)..
A szavazás lezárult! Az eredményhirdetésre hamarosan (valószínűleg még a héten) sor kerül! Update: Sajnos ezen a héten már nem jön össze az értékelés, de jövő hét közepe táján mindenképpen összehozzuk! Lezárult az idei Filmelemző Oscar nevezési ideje, szép számú videót kaptunk idén is, amit nagyon…..
Fontos: Még ma (júli 1.) éjfélig küldhetők be videók! Szóval akinek van még függőben, az ma mindenképpen küldje el! Ebben a cikkben követhetitek majd nyomon a nevezők videóit. Amint valaki küld egy videót, ide fog kikerülni. A játékszabályok itt olvashatók...
Michael Dante 2016.06.30 10:13:12
@Szijj Norbert: Köszönöm hogy megnézted, örülök ha tetszett!:) Annak meg pláne hogy más is ismeri a szériát.:)
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
Néhány órája hirdették ki az idei Oscar jelölteket, így, akárcsak tavaly, most is leírjuk, kiket/miket tartunk a legesélyesebbnek az egyes kategóriákban...
Igen, igen, igen! És még egyszer igen! Végre valahára tényleg kész lett a lista!..
Michael Dante 2016.01.11 07:35:05
Nos a sebesség amivel a videó kijött hogy is mondjam.. Not quite my tempo. Nem volt nagyon meglepo a lista, bar én első helyre a Die Hardot tippeltem. Az én top10em:
10. James Bond (a Daniel Craig era összes filmje)
9. Ponyvaregény
8. Step up: All In
7. Az Év csatája
6. Közönséges Bűnözők
5. Ocean's Trilógia
4. Breaking Bad
3. Gyuruk ura Trilogia
2. Harry Potter
1. Szökés

Azert az új James Bond Filmek mert én ezeken keresztül ismerkedtem meg a Bond karakterrel, es a legendás MI6 ügynök jelenti nekem a bennem levo (határozottan jol elbújt) eleganciat es lazasagot.

A Ponyvaregény, mert ezen keresztül ismerkedtem meg Tarantinoval, es azok a párbeszédek es tortenetvezetesek ihlettek az én kisregenyeimet is.

Step Up: All In, mert megmutatja hogy milyen nehez is tancosbol valakive válni, es milyen életmódot uznek az igazi táncosok.

Az Ev csatája, mert egy táncosnak ez az igazi motivációs film, benne egy legendának számító tancossal, Jesse 'Casper' Brownnal.

Egy zseniális forgatokoyv, egy meg zsenialisabb karakterpalettaval, zseniális szereposztással. De ha a vegen az a kegyetlenül odab*szos csavar nincs, akkor nem eg bele az agyamba az a film Ennyire..

Az Oceans Filmek nekem egy az egybe azt hozzak amiert a Gta V-ot is korberajongom: A rablások intelligens kivitelezése, es a "kozben nem csöpögős erkolcsdramaba atmenes" miatt. Arrol szol amirol kell: Egy (tobb) rablasrol, ami közben nem kezdenek el pityeregni hogy "jaj ezt mégse kene", es Emellett minden karakter, színész egyszeruen maga a nagybetűs ELMENY. Sajnos ezt sose leszek képes elmagyarázni soha senkinek hogy valójában mennyire is imádom ezeket a filmeket, de szerintem lejött ebből a kis novellabol
Michael Dante 2016.01.11 14:04:30
Baaad Movies Kérdezz - Felelek #11 2016.01.07 22:13:45
Kis kiegészítés a mostani és az előző adaghoz: eléggé elcsúsztunk így december végén, úgyhogy ezt a részt kis késéssel töltjük fel (még dec. 22-kor vettük fel), ami majd néhány beszólásunknál érződni fog.A másik dolog, hogy Kongfan666 kérdéseit az előző adásban válaszoltuk meg, de a nevét…..
Akik meghallgatták a Filmbarátok 89. adását, azok már tudják, mik voltak számomra a 15-11. legjobb filmek idén. Ezek után pedig íme a top 10, illetve a 10 legrosszabb film, amit 2015-ben láttam a magyar mozikban (vagy dvd-n) Hamarosan az évösszeállítás második fele is elkészül,…..
Baaad Movies Kérdezz - Felelek #10 2015.12.27 16:31:36
Kérdezők: Barton Bakos (00:00)Marianna (02:23)Ma44de (15:50)milkatej24 (16:24)Komjáti Kornél (27:18)stevencrunk92 (29:44)Mr. Bean (31:15)antiossian (32:18) Mp3-ban letölthetitek ITT (70Mb)..