Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodrigez

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: Klinikai pszichológus igazságügyi szakértő szakvéleménye a szcientológiáról Itt lehet elolvasni az egyház hivatalos oldalán: A szcientológia egyház válasza dr. Császár-Nagy Noémi szakvéleményére - miazigazsag.hu TL;DR (azaz röviden): vallás vagyunk, ezért 1) minket nem vizsgálhatott…..
Rodrigez 2018.02.22 08:01:20
Egyetértek az előttem szólóval, de a pontosság kedvéért:
www.ameganet.hu/wp-content/uploads/2015/04/Amega_2015_3_Szamok_net.pdf
„... azoknál a származtatott mértékegységeknél, amelyek személyről kapták a nevüket (pl. kelvin, pascal, farad, volt) a mértékegység rövidítése (jele) mindig nagybetűs, a mértékegység neve azonban (mivel köznevesült) kisbetűvel írandó: kelvin, volt. (Arra is akad néhány példa, hogy a mértékegységnévvé válás során a tulajdonnév nem az eredeti alakjában, hanem rövidebb formában köznevesül: volt < Volta, farad < Faraday.)”
Ha egy komoly bajban lévő ismerősünkről ilyen e-mailt kapnánk, azt gondolnánk, hogy kezdi elveszíteni a kapcsolatát a valósággal és aggódni kezdenénk a mentális egészségéért. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lehet ünnepelni és ugyan mitől olyan jó év nekik ez a 2017-es esztendő. A másik:…..
Értesítést kaptam ma arról, hogy egy csomó régi írásom elérhetetlenné tette a blog.hu, mert "bejegyzéseiben személyes adatokat, továbbá engedély nélkül szerzői jog által védett tartalmak kerültek nyilvánosságra." Ezekről van…..