Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ateq

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Üdvözlök mindenkit!     Két oka is van amiért elkezdem ezt a blogot. Az egyik, mert itt kimondhatom amit gondolok, anélkül, hogy bárki cenzúrázhatná. Nem bujkálni akarok, minden egyes mondatért amit le fogok írni vállalom a felelőséget! Van egy másik oldalam és blogom, de ott sajnos megvan szabva…..
Nem szándékoztam ma a bloggal foglalkozni, viszont annyi helyen látom a reklámokat meg a nagy szavakat a zöldség-gyümölcsről, hogy írnom kell róla...
 Még egy nagyon fontos téma! Mivel tavaly az év elejétől tudományos bizonyítékunk van erről, nagyon fontosnak tartom, hogy erről tudjanak az emberek! Legyenek türelemmel és a bejegyzés végére minden világossá válik! Igyekszem nem szak-szavakat és idegen szavakat használni, hogy minél érthetőbb…..