Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejjelfalnak

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felbolydult a sport- és jégkorongszerető közvélemény, amikor közreadtuk, hogy a magyar szövetség úgy döntött, szakít a Hungary felirattal, jöjjön Magyarország. Látogatóink rengeteg észrevételt tettek, és felvetették, érdemes lenne photoshoppályázatot hirdetni. Ezúton…..
Nou San Trafford Kösz, MLSZ 2008.04.24 14:11:00
Erwin Koeman a magyar szövetségi kapitány. Hm. Beérett a kopasz szervezkedése, csak addig erőszakoskodott, csak addig fondorlatoskodott, míg hozott nekünk ajándék kapitányt. Szép, új, még alig használt. Nálunk aztán kisérletezgessen kedvére, bontogassa szárnyait. Nem tetszik ez…..
Energiatakarékos üzemmód, extra gyorsulási- és fékhatás, 140 km/h-s közlekedési sebesség – ezek az elmúlt egy év legfontosabb tapasztalatai a hazai síneken most már teljes létszámban közlekedő FLIRT villany-motorvonatokról. A szakemberek és az utasok pozitív…..
killtheradical Kamikáze 2008.04.04 06:20:00
Kuncze Gábor bejelentette: ha sokat vádolják az SZDSZ-t, akkor ki fogja adni személyes jegyzeteit a koalíciós megbeszélésekről. Tudod: ha te így, hát én is így! Nem számít, hogy én bukok, mert te még nagyobbat fogsz! Érted: zsarol a bajusz! És ha jegyzetek mégse érnek el…..
Emlékeztek Matisz papára?És azt tudjátok, mi a közös benne és bennetek? Mindannyiunk szavazata ugyanannyit ér.Lehet, hogy ez rendben van így, de bárki bármit mond, az általános választójog nem jó dolog. Hogy választhat olyasvalaki, hogyan dönthet arról, hogy ki legyen a felelős a…..
Kezdjük a demokráciával.A fogalom legegyszerűbb szintjén akkor beszélünk, ha együtt élő, egymásra utalt emberek maguk hozzák a közös életükre vonatkozó döntéseket, olyan módon, hogy minden felnőttnek egyenlő joga van a döntési folyamatban való részvételre. Így létezik…..
Szerintem a felelős kormányzás annyit tesz, hogy a mindenkori kormányzat és államhatalom a ráruházott bizalommal úgy él, hogy az állam gazdasági, biztonsági és lelki állapota javul, esetleg külső tényezők függvényében a lehető legkevésbé romlik; eredményeivel az…..
Eladhat valaki valamit, ami nem az övé? Budapest zsúfolt város, sokan élnek benne, és sok az autó az utcákon. Túl sok is. Aztán vannak olyan polgártársaink, akik nem Budapesten élnek, vagy ha igen, akkor nem a mi környékünkön, de valamiért mégis ide szeretnek járni, és így…..
Friss Index hírből:Összesen 35 tanácsadói szerződést kötött Antal Attila vezérigazgatóságának ideje alatt a BKV, tájékoztatta az Indexet a közlekedési cég, amely egyelőre nem árulja el, hogy a 35 szerződés milyen hatállyal, milyen értékre, milyen tárgyban köttetett. A BKV…..
Nagy barátja vagyok az adóknak. az adók fontosak, és nominálisan kész vagyon nagyon sok adót fizetni. Nem fáj, ha sokkal járulok hozzá a közteherviseléshez, ameddig nekem is elég marad. Amit nehezebb lenyelnem, az a magyar adórendszer cinikus erkölcstelensége. Az adóknál már csak…..
Jó ideje azon gondolkozom, hogy valami nagyon félrement, köztünk és az állam között.Szerintem azért találták ki az államot a mai modern értelemben, mert az emberek felismerték, hogy jobb együtt, mint külön-külön. Persze az egyénnek le kell mondania  szabadságainak egy kis…..