Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nuvik

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A DopeManTV stábja ott járt a világ egyik legnagyobb szórakozóhely láncolatának, a Hard Rock Cafe pesti üzletének szezonnyitó ünnepségén. A buli egy hagyományszámba menő gitártöréssel kezdődött, amit a világon mindenhol egy rákenroll életérzést képviselő figura…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
nuvik 2011.03.10 23:01:19
nuvik 2011.03.11 01:00:06
@Retexis:
Ugyanaz csak más "fordításban" :)
Joe Satriani @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.08. Amikor a XII. században Európa-szerte nekiláttak a jónépek istenigazából a gitár elődjének számító húros hangszereken muzsikálni, még csak nem is sejtették, mit szabadítanak a világra. Joe Satriani a tegnap esti…..
Ha valaki nem barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, és még a rockzenét is kedveli, akkor biztos hallotta már Joe Satriani nevét. Az 1956-os születésű gitáros/zeneszerző/gitártanár játékával szólólemezei mellett kismillió helyen lehet találkozni, a műfajt megújító…..
Led Zeppelint énekelt még 2009-ben, az ausztrál turnéján, bátran, büszkén, kiválóan. Még Robert Plant is megemelte a kalapját az előadás előtt, ő meg azért csak tudja, mi a szar Zep-feldolgozás és mi nem. Meg is rendeltem a DVD-t. ..
nuvik 2010.09.23 00:44:32
@Piszok Alfréd:
Jaja egyetértek.
A fő okok, amiért a szuperszónikus gépek nem lettek sikeresek –a Concorde-ot leszámítva – az, hogy irgalmatlan mennyiségű üzemanyagot fogyasztanak gyorsulás közben, illetve a hangsebesség átlépésekor fülsüketítő hangrobbanást produkálnak. Nos, a NASA most mindkét…..
nuvik 2010.07.01 00:54:38
@Pista bá':

Ku&#vára igazad van :)
nuvik 2010.07.01 00:56:40
@Pista bá':

Én nemrég voltam Németországban és utaztam az ICE train -el.

302km/h -t fotóztam le a benti LCD-n, és csak simán felszálltam és elindult nem volt semmi faxni.

Ha ilyen vonatok közlekednének mindenfelé tudod ki szarozna a repülővel.
Tudod, úgy vagyok én ezzel, hogy a legenda van egypúpú, kétpúpú, sőt több... A következő "nagy megmondás" az, hogy egy blueskoncert stadionban olyan mint szerelmet vallani a Népstadion kezdőkörében. A kivétel pedig erősíti a pupok számát. Még van néhány, ezekhez…..
nuvik 2009.11.14 22:37:35
Én egy fórumtopikban így jellemeztem a koncertet:

Gary Moore koncert.
Hát nekem kurva nagy csalódás volt sajnos :(

3 részre bontanám a koncertet.

Az első harmadban botrány szarul szólt az egész.

A Második harmadban egyszerűen rossz volt amit csinált, Senki a világon nem engedhet meg magának egy 20 perces lassú számot amiben van 4 sor szöveg az egész 1-4-5 Blues semmi más, és van a közepén egy 15 perces gitárszóló aminek se füle se farka. Majd aztán jön 2 gyorsabb szám és ismét egy 10-12 perces lassú hasonló alaptémára épülő szám. Egy teljesen öncélú gitározás volt a középső rész.

A Harmadik harmad fasza volt, összeállt végre a hangosítás és jól is játszottak, a Still Got the Blues volt az első szám ami megszólalt és onnantól volt a koncert jó, ott kellett volna megérkezni.

De ezektől függetlenül egészen elképesztő volt pl, hogy ennyi rutinnal a hátamögött egyszerűen nem tudja hogy egy számot vagy egy szólót mikor kell abbahagyni, 2-3 perces befejezések semmitmondó tekerésekkel és a számok közepén is.

0 kontaktus a közönséggel egyáltalán nem jött le a koncert a színpadról az emberek vigyázban álltak és nézték a koncertet semmi kis mozgás csak a végén.

Ha hozott volna magával 2 fúvóst, 2 néger vokalista csajt, és mondjuk engedte volna hogy a többi zenész is zenéljen akkor sokkal sokkal jobb lenne, de sajnos és tényleg sajnos mert nagyon szeretem a zenéjét, azt kell hogy mondjam, hogy baromira nem volt olyan jó és öteletes a játéka, hogy egyedül elvigyen egy 2 órás koncertet, nagyon mást vártam.

Példának okáért egy Satriani koncert hasonlóan egy emberre épül, de egy percig sem jut az ember eszébe hogy fáj a lába, hogy jaj mikor lesz már vége végre a számnak....stb Mert zene jön le a színpadról itt meg az volt az érzés hogy egy megfáradt ember idejött Budapestre tekert sajnos egy csomót, az első 15 percben ellőtte az összes puskaport és utána ugyanazt nyomta végig.

Nagyon sajnálom de én így láttam és akik velem voltak 6 -an voltunk ugyanez volt a véleményuk.

Eox kartárs ha az vagy akinek gondollak összejöhetnénk már egy sörre :)) Évek óta nem láttalak.

Egy Viktor nevű volt kolléga :)
nuvik 2009.11.17 18:17:33
@EOX The Selector:
Az én emilem a régi, dobj egy mélt mert én csak régebbi elérhetőségeidet tudom, melyek már nem jók.
Kutyavilág! Köss biztosítást... 2009.09.27 12:38:00
...vagy ne: tökmindegy.Részlet, a horvátországban balesetet szenvedett túramotoros csapat beszámolójából:"...Heten voltunk, baráti társaságunk ötven év körüliekből áll, nem gyorsasági, hanem túramotorokkal megyünk, szóval nem száguldozunk állat módjára. Azon a…..
nuvik 2009.09.28 00:48:47
Rácz Erik frontemberlésével 1992-ben alakult meg a méltán hírtelen Erik a Viking nevezetű együttes, amely szerencsére 1996-ban feloszlott, így Erik megcsillanthatta nekünk tehetségét Mr. Rick néven és beletolta az arcunkba többek között ezt: ..
nuvik 2009.09.11 20:25:45
Jó, nem csak nálunk vannak béna fiúzenekarok, ezt tudjuk. De ez, ez az orosz formáció, ez mindenen túltesz. A zene, a klip, az emberek... Fájdalmat érzek. Köszönjük, Adél...
Néhány éve, amikor még jeggyel utaztam, és nem bérlettel, nekem is volt a lentihez hasonló esetem. Érd felsőn zárva volt a pénztár, a vonat érkezésééig sem nyitott ki, ezért felszálltam. Jött a kalauz, felvázoltam neki a dolgokat, erre mondta, hogy más tudott venni…..
...de nem pornóból, hanem zenéből. Államalapításunk ünnepét legalábbis gyorsítókkal kell élvezni, és ehhez a zenét mi szolgáltatjuk, nagy örömmel. Volt ugyanis ez a meghatározhatatlan dolog, amit hívtak eurotrance-nek, hardcore-nak, technónak, és még ki tudja, minek.…..
De ha jó! ÉÉ! Bravo! ÉÉ! Kiabálj! ÉÉ! És öntsd ki a szíved! Ha fáj! ÉÉ! Ne várj! ÉÉ! Kiabálj! ÉÉ! Így még sokra viszed... Bedhy, Bee és Honey. Valószínüleg nem kiabáltak eléggé várás nélkül a fájás után a Bestiák, a Baby Sisters farvizén evező zseniális…..
nuvik 2009.08.19 19:09:21
@Joey Greco:
Kozsó üsszes műve a TOP5 -ben elfér a Blogba.

A világ legnagyobb pojácája.
nuvik 2009.08.19 19:40:54
@icram:
Okok, ez lehet, nem hallgattam végig teljesen, csak belehallgattam, és lehet hogy a Jazz énekesek között nem jó, nyilván nem egy Kozma Orsi vagy Diana Krall, de azert egy ilyen próbálkozást ne hasonlítsunk már egy Tic Tac Toe vagy Erica C -hez.

Mármint értem én hogy szar a maga műfajában, de nem általűnosan véve szar, mégiscsak énekel élőben, meg legalabb zeneileg normalisat probal nem tuc tuc mocsok.

Itt ugye a totál ténylegesen igénytelen szarok jelennek meg amelyeket minden szubjekitivizmus nélkul egyértelmuen totál szarnak lehet nevezni :) mint amilyen a Bestiák is egyértelműen.

Kozmix, Kozsó, tőlük egy megapackot kérnénk majd lécci :)
Nem, nem még nem Backstreet boys, jobb. Következzék a méltán elfeledett East 17 együttes. Valaki magyarázza meg, hogy miért beszélget egy tucat csaj melltartóban, amikor a srácok éppen klipet próbálnak forgatni és hogy miért esik egy stúdióban az eső. Várjunk csak, értem. Veszik…..
This is a party song that makes the party goin' on Ki ne ismerné a svájci Peter René Baumannt, akitől annak idején sikitófrászt kaptunk? Hát, jöjjék az áttörős időszakából a derizöparrré, ami meghódította a svájci, az osztrák, a belga, a svéd és a norvég toptvenit. Manapság…..
Vannak olyan dolgok, amelyeknek egész egyszerűen nem szabadott volna megtörténniük. Valószínűleg egy egész generációt tett tönkre a Kuckó mackó (barnamackó, nyakában egy színes sál), a Csovi csovi Jasper (még Youtube-on sincs fenn), a Nyuszi muszi (sohasem alamuszi), és ki tudja…..
nuvik 2009.08.14 21:33:42
@Balance Of Power: Ha élőben nem is de de az tuti, hogy a gyerekem tudni fogja az Ákom Bákom meg a mákosrétes szövegét és mklóóég megannyi másikat, hogy a micimackóról már ne is beszéljek, mekkora klasszikusok ezek...
Annyi szar zene van!... Robby D-day 2009.08.12 12:00:00
 Erica C. alias Zoltán Erika a kilencvenes évek sok bűnéért felelős, de miközben röhögünk a kukásmellényen az Emergency House-számokban, vagy sikoltozunk a B. (alias Bizö) Boys baltaarcú srácain, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az E. C. Dance Stars mozgatórugói…..
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Nagyon Fontos Emberek, az Eurovíziós dallal. Különlegesség, hogy maga a MESTER konferálja fel őket, bizony. '97-es felvétel, s akkoriban sajnos a realtime autotune még megfizethetelen volt. (Azért hamis, mert élő. Külön törődést igényel…..
Igen, igen, ő Csilla Zolg a méltán híres űrgammákból. Tudjátok, ahol a sok kis pesti suttyót elrabolja fővárosunkból Dexter és Sziniszter. Aki nem ismeri, egyrészt álljon sarokba, másrészt pótolja a lemaradást, mert nem mindennapi élményt nyújtott ám ez a sok fiatal.…..
Nika óvodás korában a rádióban szignálzenét énekelt, általános iskolásként az Állami Operaház gyermekkórusának tagjaként szerepelt különféle operákban és musical-ekben. 1995 óta az Angyalföldi Tiniszínpad és Színiiskola növendéke, 1996-ban a Szív TV Tökjó Show című…..
Tudom, hogy nem kilencvenes évek, tudom, hogy nem zene, de ez melett nem mehetek el szó nélkül: "Végre egy lemez, amivel a szülő nem károsítja a gyereket..." (zene.hu)VIGYÁZAT, KIEMELTEN BÜNTET!Csak erős idegzetűek indítsák el a lejátszást! ..
Na ez valahol a nemzetközi mezőny legalja - legalább még négy számot tudnék mondani ettől az "együttestől", ott volt a Willy use a Billy, a Max don't have sex with your ex, vagy a Fred come to bed, és mindegyik rettenetesen rossz volt. Rajzfilmcsöcsök és rajzfilmsperma, ez az…..
nuvik 2009.08.06 17:29:20
A madridi AS múlt héten nagydíjanként 3 millió eurós fizetésről írt, a német Tageszeitung (TZ) sokallja, de úgy tudja, jutalmat kap, ha futamot nyer.A müncheni lap szerint a ferraris nem naponta, hanem háromnaponta kap egymillió eurót a nagydíjhétvégéken. Eszerint a…..