Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. White!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 2. világháborús éjszakai vadászgép maradványait fedezték fel Olaszországban amatőr kutatók. A gépet a hangja miatt Suttogó halálnak hívták.   A repülőgéptörzs darabjait és a propellert évekkel ezelőtt találta meg Francesco Lazzarelli az Appennin-hegység egyik…..
Tromsø Norvégia nyolcadik legnagyobb városa, hatvanezres lakossággal és a világ legészakibb egyetemével, planetáriumával, püspökségével és sörfőzdéjével. Az elektronikus zene egyik nagy ásza, a Röyskopp is innen indult el, és van egy vagány lakónegyedük a Jeges-tenger…..
Mr. White! 2013.04.12 15:10:47
A jelek szerint amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan veszítheti el lendületét a rezsicsökkentésnek álcázott, idejekorán elindított demagógiakampány. Miután mind több irányból hallani, hogy igazán csak az állam keres a lakossági energiafogyasztáson, talán az energiaszektorról…..
Pekingben megint szmog van, de ez már nem szenzáció, hanem az új normál. Idén Kína területének több mint 30%-át (beleértve a fővárost, Pekinget), heteken át erős szmog lepte el. Helyenként a légszennyezés 40-szerese volt a megengedett értékeknek. - Kína megfullad az…..
Annak ellenére, hogy 2012-ben a költségvetési hiány még a kormány által várt 2,5 százaléknál is jobban alakult - a KSH számítása alapján -2 százalék volt a költségvetési hiány 2012-ben -, még nem jelenti azt, hogy további kiigazítások nélkül az idei deficitcél is…..