Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fugyo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe Bonamassa nem először jár Magyarországon, én most mégis először láttam őt élőben. Persze 2013, amikor legutóbb megfordult hazánkban, nem most volt - talán akkor még azt sem tudtam, hogy létezik ez a (most gondolkozok a megfelelő szón, de úgysem lesz meg) zseniális gitáros.…..
Ha valaki nem látta volna tegnap A Nagy Duettben Gáspár Laci és Maunika produkcióját, akkor hajrá, kattintson csak bátran. A Bors egyébként arról ír, hogy Maunikát olyan szexinek találják a férfi nézők a műsorban, hogy kétszer annyi ajánlatot kap, mint eddig, pedig az sem volt…..
fugyo 2013.02.25 14:30:45
Annyi szép dolog van még a világban, miért pont az a fránya internet kell ilyen rohasztó melegben? Naiv ügyfél tavaly előfizetett 25 megás T-vonala először májusban felére lassult, június óta pedig teljesen halott. A szerelő szerint a Té "túlvállalta magát", de a…..
 Világ körül járó ördögszekér, hatvanegy éve tartó úton Autlán de Navarróból a halhatatlanságba. Carlos Santana nem először és nem utoljára jár Budapesten, hogy ma este folytassa évtizedekkel ezelőtt megkezdett gitárszólóját, amit azóta sem tud abbahagyni.  Ennyi…..
Új sorozat indul ma este 23:35-től (szerintünk indokolatlanul későn) az RTL Klub műsorán, amiben összecsap a Jó és a Rossz, Luke versus Darth Vader, epikus küzdelem az emberiség lelki üdvéért, mindez jócsajokba és jópasikba csomagolva - ez a Point Pleasant, azaz a Titkok városa,…..
fugyo 2008.03.13 11:48:16