Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyocska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
A HJW-074-gyel szemben elfogult vagyok. Ez volt az első versenyautónk, ami nálunk lett igazi N-es autó. Miután mi eladtuk, Oberling Attila versenyzett vele, meg is nyerte a ralitúrában a kategóriát. Utána eladták ők is, és egy be nem fejezett Mikulás Rallye után az autó eltűnt. Még…..
gyocska 2012.12.31 08:29:21
@Joci Fotó Onboard Kamera: Tudod mi lenne még jó? Egy évszám a videó elején. :)
A motorépítés nem csak a bőrrojtos keménycsávók hobbija – azok is hódolnak a mesterségnek, akiket a versenypálya, a szúk kanyarok és a tizedmásodperces gázreakciók hoznak lázba, igaz, ők nem is nyújtott villával és tankfestéssel kísérleteznek. A spanyol Radical Ducati…..
Tehát, ott tartottam, hogy szombat este épségben megérkeztünk. Ennek örömére, a délben vásárolt söröcske-borocska mellett megbeszéltük, hogy a hazafele úton megkerüljük a Fertő tavat, hu-at-sk vonalon, és Komáromig a szlovák oldalon tépünk Budapest felé. Bár azt…..
Kedden hazafele munkából összeszedtem egy szöget...Szerencsére esett az eső, így elég óvatosan hajtottam, de Csepelen már elég gyanúsan kúszott a hátulja...Tankoltam, utána nézem a guminyomást... 2.25Bar helyett, 0.4Bar... ehh...Szelepra gyanakodtam, mert 2 nappal előtte pucoltam a…..
gyocska 2011.05.30 09:23:37
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
gyocska 2010.06.16 21:33:17
@Autosave: viccnek is rossz amit mondasz. Azt hiszem agyváltóra van szükséged....
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
gyocska 2010.04.24 14:34:18
@bpi2: Rosszul tudod. Korábban is volt kivéve kerékpárral lehetőség a behajtani tilosnál, de csak akkor lehetett alkalmazni ha külön sávot is létrehoztak hozzá. A január elsejei változás csupán annyi, hogy mostantól sáv nélkül is kirakható a tábla. Ennyi történt, nem állt a világ a feje tetejére.
Antibringa blog Első bejegyzés 2009.05.24 17:50:00
Antibringa Ezt a blogot azért hoztam létre, mert elegem van a körúton a kocsik között cikázó, majd a piroson áthajtó pofátlan biciklistákból, akik lefoglalnak egy teljes sávot, a kocsik egyesével kerülik ki őket, majd ez a  cirkusz kezdődik előről, mikor a lámpánál…..
Idén nem alakítanak ideiglenes biciklisávot a Margit hídon a nyári hétvégéken, mert várhatóan júliusban úgyis elkezdődik a híd felújítása, mondta el kérdésünkre Czuk Dorottya, Főpolgármesteri Hivatal sajtófőnöke. A híd lezárásának pontos dátumát majd akkor közlik, ha…..
gyocska 2009.05.05 17:08:00
@lr:
korim.freeblog.hu/archives/2009/04/23/3979826/
bár off, mint szinte mindegyik komment, de marhajó!! ;)