Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vőfély

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe 2011.06.01 12:05:00
Michael Jackson, Francis Ford Copolla, George Lucas       Vőfély Megfejtése a hozzászólásokból: ők hárman csináltak egy filmet Captain EO címmel 1986-ban (Jacko volt a főszereplő, Lucas a forgatókönyvet írta, Coppola rendezte). Az akkori lehetőségekhez képest…..
Forog Spielberg dinós-időutazós sci-fi-kalandja, a Terra Nova. Bemutató még tavasszal, a sorozat várhatóan szeptembertől látható majd a Fox műsorán...
vőfély 2011.01.07 15:36:04
@paráznabillegető: Wolfgang Jeschke: A teremtés utolsó napja (1981-ben írta, nekem nagyon bejött annak idején, amikor hozzájutottam).
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..
Subba WTF: WTF 2010.12.08 11:00:00
vőfély 2010.12.10 10:00:35
A HDR technika nem csak csilli-villi, káprázatos és lenyűgöző tájképek, utópisztikus világok bemutatására alkalmas, ha mi emberek kerülünk górcső alá egészen új dimenzióját mutatja be az ápoltság fontosságának. Egy bizonyos Protomesh nem túl hízelgő fotósorozatot…..
vőfély 2010.10.09 22:19:36
@vőfély: Egyszerűbben: ezt is lehet HDR-nek hívni, de ez nem "igazi" HDR, hanem csak egy ügyes effekt az utómunka során.
A 2009-es év a sci-fi mint műfaj visszatérését hozta a mozivásznakon, azonban kevés volt az olyan alkotás, amely minden tekintetben kizárólag sci-fi hagyományokra építkezett volna, nagy hangsúlyt fektetve a műfaji szabályokra és tudományosságra. Duncan Jones kis költségvetésű…..
vőfély 2010.01.03 00:41:56
@Bérgyilkos Bohóc: Nem. Sajnos semmi sem utalt mesterséges gravitációra. Rotáció, gyorsuló mozgás kellett volna hozzá (lásd pl. A. C. Clarke űreszközeit), vagy hihetetlen erős mágnes (ami a fém alkatrészek miatt kizárt). Persze lehet elképzelni "gravitáció generátort" de az már nem tudományos fantasztikum, csak fantasztikum.
Elvetemülteknek:
library.thinkquest.org/C003763/index.php?page=adapt06http://library.thinkquest.org/C003763/index.php?page=adapt06
és
en.wikipedia.org/wiki/Artificial_gravity
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..
Mandiner blog Vízivó 2009.07.15 18:31:00
  Amikor gyerekkoromban egy-egy kiadósabb grundfoci után kölyökkutyákat megszégyenítő módon lefetyeltem a vizet az otthoni csapról, még nem sejtettem, hogy a a H₂O-t meg a hozzá tartozó elemeket műanyag palackba is lehet zárni. És láss csodát: valamikor a kilencvenes évek…..
vőfély 2009.07.16 09:21:05
@berciXcore: Nem állítottam, hogy ez az elképzelt beszélgetés a közelmúltban történt... :-)
Kicsit belegondolva, biztos a búcsújárásokon is már vittek haza "csodatévő vizet".
Sőt! Az ókori Görögországban, a thermopülai szorosban csodatévő források (szüzesség, szépség, stb.) voltak, bizonyára azt is már palackozták ("amfórázták" :-)). Amíg van kereslet, addig van kínálat is. :-)
--------------------------------------
Hervai Misi
hervai.hu
Idd a kakaót, te impotens állat. Ez kell neked, nem a p*na. - ezekkel a szavakkal kínálta férjét reggelente egy ismerősöm szomszédja, amit a vékony falaknak köszönhetően az egész ház hallott. A luxuspanelről szóló bejegyzésünkhöz legtöbben arról kommenteztek, hogy mit is…..
Hervai Mihály vagyok, lakodalmi vőfély és ceremóniamester, illetve igény szerint esküvői fotós is.Baranya megyében, a Pécs melletti Hosszúhetényben élek. Alkoholmentes vőfély vagyok.Elérhetőségeim a honlapomon találod: hervai.hu..
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..