Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miltiades

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok (ha olvasssa bárki ezt a blogot)! Nagyon röviden mi is ez a blog, miért jött létre, kik vagyunk mi. 2020, Koronavírus, ez talán sokat elmond, mindenki (?) hallott róla, átéli, ki így, ki úgy. Mi így éltük át, ahogy itt olvashatjátok majd. Nincs különösebb célunk a blogolással, talán csak…..
A sorozat tele van olyan jelenetekkel, melyeknek semmi köze az egész részhez (az epic, Peter vs Chciken a másik nagy kedvencem), de talán ez közölük a legdurvább, és a leghosszabb. ..
  20:30kor holnap is gyülekező a Szabi téren, ha esik ha fúj(ez eléggé valószínű). Fix útvonalat most se tervezünk, megyünk amerre hátszél lesz. Minden résztvevő hozzon magával első és hátsó lámpát, mert ez kötelező és mert nem szeretnénk ha bárkit is…..
Miltiades 2009.06.06 23:42:47
Jó reggelt kívánok! Remélem, hogy mindenki kellően kipihent, mert nem az lesz a válasz, hogy 3 ajtós, 5 ajtós és kombi. Valami egészen más lesz a válasz. És autóskártyát lehet nyerni vele. Nézzék csak meg ezeket a gyönyörű autókat! A két sárgát, a pirosat meg a kéket. Igen,…..