Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nebolah

71 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali! Üdvözlök minden erre tévedőt. Jó régen nem gépeltem ide semmi számottevőt, bár bevallom néhányszor rápillantottam a statisztikára. Meglepően tapasztalom, hogy annak ellenére, hogy egy tetves szót sem írok mégis eléggé látogatott az oldal, hehe. Köszi, na! De ha már…..
Alternatív zene Az alternatív zene eredeteAz alternatív zene, amit egyébként sokan alternatív rocknak, vagy röviden altrocknak, netán alternak is neveznek egy 1980-as években megjelenő zenei irányzat, melynek atyja az indie-rock.Az alternatív zene tulajdonságaiAz alternatív zene…..
Nebolah 2010.07.05 17:32:02
@Kovács B.: valaki nagyon tájékozott!
Vagy honnan van a lista?
 A great logical 3D mind game!Egy nagyon tuti 3D logikai játék!BloxorzKüggyétek! A nyilakkal lehet mozgatni a kockát. Vannak kapcsolók "O" lapos fele is bekapcsolja, és "X", amit csak a teljes súlya. A kapcsolók új felületet adnak vagy vesznek el (ki-be). Van…..
Nebolah agyszüleménye Avatar 3/3 2010.01.10 16:39:00
Technikai megoldások: Úgy gondolom, hogy ennél a filmnél duplán kijár, hogy meséljek a megvalósításáról. Míg egy Égető bizonyítékot (Burn After Reading), ami szintén fantasztikus, azért nézünk, hogy a szokásos környezetünkben lássunk egy lebilincselő és meghökkentő…..
Nebolah agyszüleménye Avatar 3/2 2010.01.09 16:29:00
Szóval a sztori:Új bolygó szép és nagy, tele sok ásványi anyaggal és élőlényekkel. Nolám hol talál bányásznivalót a vállalat? Az őslakosok faluja, egy óriásnagy fa gyökerei, alatt. Persze ők primitívek és állatiasak, felesleges élősködők a bányászcég szemében. Ezért…..
Nebolah agyszüleménye Avatar 3/1 2010.01.08 16:12:00
ElőszószerűMivel sikerült 4 oldalnyit írnom, így inkább 3 részletben kerül föl eme film klitikája. Gyó szórakovzást! ;) AVATAR Aki ismer, tudja, hogy nem finnyáskodok ha valaki el akarja mesélni egy film élményét sztoriját stb. annak ellenére, hogy még nem láttam.…..
Egyensúlyozós játék :) Hát nem semmi!Hajráf! Ki meddig jutott!link  Balance Game Go For It! How far did you got?..
2008.03.13-a nap, amikor elindítottam a blogírást, mint hobbit, vagymit. Így 1 év, 2 hó és 10 nap után jó látni a fejleményeket.Elég sokan nézegetik és akadt néhány komment is. Tudom ritkán írok és mostanság elég rég jelentkeztem. Sajnos filmek terén is le vagyok maradva. De…..
Akinek van valami drámai dolga, mondanivalójavagy csak le akar döbbenni az nyugodtannyomkodja ezt a fantasztikus "találmányt"!www.dramabutton.comLOL :Dköszi Levente! Majd veszek egy sört.....
Nebolah 2009.05.23 17:01:11
@Skingirl.Oi!: örülök, h tetszett! :)))
Nebolah agyszüleménye Gondolkozz! 2009.02.17 00:53:00
Megnéztem egy filmet és azt kell, hogy mondjam, hogy megijesztett. De örülök, hogy láttam, mert felnyílt a csipám. Ez a film a: Zeitgeist Igazából nem mondok azzal újat, hogy a média, a kormányok és a nagyvállalatok folyamatosan átbasszák a fejünket, mert akinek van egy kis esze az…..
 Kiemelném ezt a két filmet az elmúlt év vígjáték felhozatalából.Akik ismernek vagy már belelátnak a filmes gondolkodásomba tudják, hogy ha abszurd vígjátékról van szó akkor nekem ott a helyem az első sorban. Így van ez ennél a két filmnél is. Két jól ismert színész,…..
Én is megkívánom ezt mindenkinek:Történjen minden úgy nektek, ahogy szeretnétek, ahogy kitaláltátok, ahogy megálmodtátok!Vezessenek az álmaitok és céljaitok.Ne foglalkozatok az akadályokkal és nehézségekkel, oldjátok meg őket minnél hamarabb és felejtsétek is el őket.Ne csak…..
Nebolah agyszüleménye Kahrácsony 2008.12.22 11:32:00
Hali!Direkt voltam ilyen nagyon furmányos és raktam bele azt a fura "h"-t a címbe. LOL :)Pár hete átfutott a fejemen, hogy miért is olyan a karácsony amilyen és sokan lehet, hogy félre értelmezik.Nos arról van szó, hogy mit is tudunk a karácsony megünneplésének okairól:1.…..
Nebolah agyszüleménye filmes 2008.11.16 19:33:00
Az új szenzáció... szerintem! :)Aki ismer az jól tudja, hogy ilyet nem mondok gyakran és nem is akármire. De most oda jutottam, hogy egy újabb gyöngyszemre találtam.BURN AFTER READING Nos, akinek maga a cím nem mondd semmit, annak mondok pár érdekességet a szereplőkről és a…..
Nebolah agyszüleménye Filmes 2008.06.16 00:35:00
Találtam 2 érdekes filmet mondjuk a gyógyulás jegyében:Lars and The Real Girl és a Black Snake Moan(bár mindig ezzel kezdem igazából már szinte felesleges is, de azért szoktam én rossz filmekről is írni. Pl ne nézzétek meg a Day Of the Dead új feldolgozását mert gagyi)Lars and The…..
Nebolah 2008.11.12 12:28:09
:)
Talátam egy rajzot, amin megborultam remélem nektek is tetszik:A fordítás:"Van itt egy jó ajánlatom, ha ezt megfogadja, a vagyona nem fog elapadni.""Elapadni"? "ELapADNI"…..
Mivel nem akarom idézni Járai Zsigmond szavait, mert az kitenne egy rakás oldalt, inkább csak annyit mondok, hogy sokan jöttek, sokan kérdeztek, ettek-ittak és jól érezte mindenki magát. Mindnekinek köszönöm, aki eljött és érdeklődött!Akit érdekel eészletesebben az elolvashatja…..
Holnap rendezzük az első Pannóniás estet Szegeden. (több ilyen lesz az ország különböző területén)Meghívtam rá az egész ismerősi körömet, nagyon kíváncsi vagyok hányan jönnek el erre a nyílt estre.Mivel Járai Zsigmond és a vezérigazgatónk Horváth Béla fog beszélni…..
Nagyon úgy tűnik nekem, hogy nem mindenkinek adatik meg, vagy jön össze, vagy tesz eleget... teljesen mindegy melyik, hogy igaz és jó barátai legyenek. Ezért én örülök, hogy nekem sikerült elég sokat magam köré "gyűjtenem". Persze sok embert az élet sodort elém és nem…..
Több filmet is néztem az elmúlt hetekben, de csak kettő volt olyan, ami nagyon megfogott.Az OSS 117 és a WALL-E Mindkettő egy kellemes vígjáték. Az OSS 117 tipikus James Bond paródia, a WALL-E pedig egy aranyos animációs film. Az utóbbi elég friss és biztos sokan hallottak róla,…..
"kapcsolat fenntartással?"Mindenki úgy tartja, vagy talán csak nekem van így, hogy ha már blogot ír az ember, akkor írja rendszeresen. Ez így van rendjén. De mi is a "rendszeres"? Nos? Senki nem tudja (na jó befejezem :) ), bármennyi. Igen igen. De, hogy rövidre…..
Igen, én is ezt fogom erősíteni.Közeli ismerőseim tudják rólam, hogy olvastam a könyveket és szeretem HP-t. Persze ha lehetett soha nem meséltem a történetről, de 1-2 ínyenc falat azért csak-csak kicsúszott belőlem. Mivel annyira jó részek vannak, hogy valamivel próbáltam az…..
Nebolah agyszüleménye nem semmi 2008.08.22 16:06:20
Mibe akad bele az ember, még ha nem is keresi! :)))Hogyan győzzünk 20 gyerkőccel szemben:www.cracked.com/blog/2008/08/19/how-to-win-a-fight-against-twenty-children/Persze teljesen fiktív, de mégis alapos.Angolul tudoknak ajánlom! ;)..
Hali,Nem tudom, hogy valakinek feltűnt-e már, de elég ritkán mondanak igazat az időjárás jelentők. Nem azt mondom, hogy hazudnak, hanem kicsit mindig mást mondanak finomítanak. Vagy éppenséggel azért mondanak jó időt, mert lesz valami rendezvény vagy épp ellenkezőleg, a…..
azoknak akik imádják megtalálni, hogy mi a különbség a két kép közöttivoryboy.com/difference2.htmlnagyon szép, és kellemes a zenéje is! :)))és mégtöbb játék itt:www.crazymonkeygames.com..
Nebolah 2008.08.18 14:17:47
:D