Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atpijkamo35

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi postás posztnál felmerült a Posta Pont, mint lehetőség. Hát ott is érhetik kellemetlen meglepetések az embert.  Feleségem webáruházból rendelt karácsonyra egy csomagot postapontos kiszállítással a Budapest Nagytétényi út 136-on lévő postapontba. Hamarosan…..
A MÁV-nál is elteltek az ünnepek, majd újraindult a normál élet dec. 27-én - egyfajta megszokott rendben és szolgáltatási színvonalon.  Sziasztok. Gondolom már a sokezredik vagyok, aki felhozza a témát, de most nem tudtam a 'szolgáltatás' szìnvonala mellett szó nélkül…..
Olvasónk az Univerzum keletkezésének (lehet, hogy már meghaladott) elméletéből vezeti le a problémáját, ami talán kicsit erős, de tényleg fura a jelenség, főleg, ha nem egyszer fordult elő, mert az Elvirán a Ferihegy-Kőbánya alsó táv továbbra is 10 km és 250 ft.  T.…..
atpijkamo35 2015.12.30 18:04:45
@Baluci: "ha valakit kitiltanak, annak oka kell, hogy legyen"

Igen. Az az oka, hogy Hilda pikkel rá. Meg még néhányunkra. Zsigerből tiltogat, csapkod, ez minden, csak nem felelősségteljes moderáció.
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..