Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hupák

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombathelyről küldöm nektek ezt a szép történetet: örök konfliktus a fejenpörgés és az otthonülés összeegyeztetése egy párkapcsolatban, mivel ez általában nem sikerül, ezért szakítás lesz belőle, lásd alant.A fotó a Vágy és vezeklés című filmből származikKedves…..
Az általános kutatási adatok, a magyar YouTube- és a Google/Live.com felhasználókról már írtunk. Még mindig a Szonda Ipsos - Gemius kutatási eredményeinél maradva, most következzenek a közösségépítő szájtok. Ugye múltkor már kiderült, hogy a kutatás szerint ez év…..
Szálka Fishing on Orfű 2008.03.19 21:42:00
Mivé fajulhat egy ártalmatlannak tűnő baráti peca, ha a horgász lelke mélyén még csalizás közben sem biztos benne, nem lett volna-e jobb csukázás helyett danceclubba menni...  A konvenciótáncokat látszólag szívből megvető és legendásan jófej hírében álló Rátgéber…..
Ez volt az email tárgya, amit az egyháztól kaptam.És ez volt benne, semmi más:..
addict Teszteld a szemed! 2008.03.15 09:20:00
Mi köze van két kosaras csapatnak, egy szemtesztnek a biciklistákhoz? A válasz egyszerű, csak végig kell nézni a videót, és lelkiismeretesen követni kell az utasításokat. Fontos, hogy végig nagyon figyeljétek a fehér csapat mozgását, és minden passzukat számoljátok össze!…..
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Hupák 2008.03.14 10:26:43