Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ymirthegiant

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kimoderálva 2009.07.12 08:01:00
  Az EP-választásról keresgéltem valamit, így vetődtem el újra a Politika 2.0 blog Mind a nyolc párt fenn van a Youtube-on! bejegyzéséhez. Emlékeztem, hogy annak idején írtam egy középhosszú hozzászólást a poszthoz: többek között arról, hogy miből lett a Fidesz…..
ymirthegiant 2016.01.28 17:56:12
@közösperonos átszállás:

"most melyikünknek is van meg a leginkább a háttere, hogy tudományosságilag nyilatkozzon? Mert ez alapján nekem."

Mivel közösperonos átszállás nicknek nincs semmilyen háttere a 2k+ blog.hu-s aktivitásán kívül, ezért ez így nem igaz.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * Amióta világ a világ és fejlődésnek indult az emberi civilizáció, az állam legelső és legalapvetőbb feladata az volt, hogy fenntartsa a…..
ymirthegiant 2016.01.11 23:16:04
@Holger Hartland: @Robinzon Kurzor: Nem az a legszebb az egészben, hogy ez nem egy vallási fundamentalista dolgozat 6ezer éves Földdel & tsaival, hanem h. a jelöltnek a felerészben maga szerkesztette lapjában közölt cikk nélkül is bőven megvan mindene, amit a Corvinus megjelölt publikációs követelményként. Ami nem mellesleg még erősebb is mint pl. az ELTE szociológiáé; ott láss csodát ez a publikációs minimumkövetelmény

e) legalább két, a benyújtandó dolgozat témájához kapcsolódó tudományos közlemény
(referált tudományos folyóiratban megjelent cikk vagy tudományos könyvfejezet) bemutatása

www.elte.hu/file/ELTE_SZMSZ_12mell_edsz.pdf

Nagyon el vannak itt szállva emberek.
    " Ilyesformán a kommunikációkutatásokban érvényesülő társadalomtudományi paradigmát nem szükséges elvetni. Azt inkább módosítani kellene, egy új, másféle szociálkonstruktivista megközelítésnek megfelelően, ami a társadalom pozícióját és szerepét az univerzális…..
ymirthegiant 2016.01.02 10:32:40
@Öregmedve: az is fura nekem, hogy máshol ilyet ír "Az, hogy valaki támadja a II. Vatikáni Zsinatot, körülbelül annyira érdekel, mintha a III. Andorrai Kelkáposztafőzést támadná. De őszintén, nem mindegy, hogy én mit gondolok Molnárról, hát vagyok én egy filozóf?"
orulunkvincent.blog.hu/2013/07/24/vadaszat_liberalis_ertelmisegiekre_avagy_a_bobek

ha Molnár akkor mindegy, meg nem is ért hozzá. Ha Vass meg Horányi akkor nem mindegy, és obskúros bölszészek akiknél bármit amit írtak az "még csak nem is hibás".
ymirthegiant 2015.12.28 11:29:29
@jotunder: ez akkora kamu, hogy idáig bűzlik. Ott van a posztban, hogy kitalált sztori az egész, két guglizás után megvan a kutatási jelentés is, amiből egyértelműen kiderül, hogy ez egy reklámkutatás, semmiféle sátán nincs benne www.scribd.com/doc/294123982/Malta-kulturalis-turizmus-reklam-Tamop-4-2-4-B1-111-2012-0001-kutatasi-terv-es-beszamolo

az egész blog egy vicc