Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzirmokHontalan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kifejezés néha elhangzik Jehova Tanúi tanítási módszereivel kapcsolatban. Az alábbi írás általánosságokat tartalmaz a gyakorlatról, de egy nyitott gondolkodású Tanúnak, akár segítség is lehet, bizonyos gyülekezeti vagy szervezeti eljárások kiértékelésében, így azok határozott megnevezésében és…..
SzirmokHontalan 2017.05.28 23:13:43
@Columba: Köszönöm a válaszod ès a biztató szavakat. Ha adsz egy email címet leírom a teljes törtènetemet. Habár mèg nem vagyok kiközösítve,ès teljesen tètlen csak kèt hónapja vagyok. Úgy egy ève kb már elolvastam majdnem minden cikket a blogon ès kèsőbb erről beszámoltam a gyülekezetem vèneinek is. De ők is,èn is tudtam már,hogy "menthetetlen" vagyok. Senkit sem akarok megrendíteni a hitèben,mert nem igazán tudom mi a jobb,hinni valamiben amit el tudunk hinni ès arra èpíteni az èletünk,vagy pedig úgy èlni,hogy mèltatlannak èrzed magad,elbukottnak gyengènek aki nem tud eleget tenni Jehova követelmènyeinek... Mi emberek nagy mesterek vagyunk abban,hogy ha valami nem megy akkor magyarázatokat gyártsunk. Van aki tagadással èli túl a vallások által èbresztett bűntudatot. Van aki másik "igazságot" keres magának,s van aki soha többè már nem tud hinni semmiben ès senkinek. Egy biztos, komoly lelki sèrülèseket szenved bárki aki el hagy egy olyan szervezetet ami Isten egyetlen választott szervezetènek mondja magát. Èn magam szellemileg ès èrzelmileg teljesen leèpültem. Pedig règen mindig mindenkivel próbáltam törődni,segíteni,szó szerint mèg az utolsó falatomat is megosztottam,ha úgy láttam szüksègèt. Sírtam a sírókkal,örültem mások örömènek,ès mindig alázatosan elfogadtam az "èpítő" jellegű kritikát. De az igazság az ,hogy sohasem tudtak engem igazán befogadni,öt ujjamon megtudom számolni hány emberhez tudtam közel kerülni,de mèg azok se fogadtak el teljesen,mert mindig kevès óraszámot adtam le. A körülmènyeim sokszor lehetetlennè tettèk az ilyennemű törekvèseimet. Meg mint már említettem Jehova sokszor a tudtomra adta kikkel is kell igazán törődni. Viszont elektronikus úton rengeteget tanúskodtam,mikor arra volt szüksèg. Viszont sohasem èreztem szüksègèt annak,hogy számoljam az időt,ha sikerült egy egy jó beszèlgetèst lefolytatnom egy " világival". Ès ha a gyermekeimnek vèrre volna szüksège símán minden ellenvetès nèlkül adnèk nekik. Hogyan jutottam el idáig? Megrendült a bizalmam,s lassan kezd összeállni a kèp mi mièrt törtènt velem. Habár mèg mindig rossznak ès lázadónak èrzem magam,időnkènt"dèmonok asztaláról táplálkozónak" ilyenkor úgy èrzem bárcsak meg se születtem volna. Mintha kèt ènre hasadt volna a szemèlyisègem. Az egyik vádolja a másikat. Ès már nem tudom ki az aki igazából jó. A "testvèrek" tartanak tőlem,mivel azèrt valahogy csak kiszivárgott az a "bizalmas" beszèlgetès. De nem is bánom,mivel már nem akarom jónak feltüntetni magam. Meg ez van ,annak csak volt valami oka,hogy ez törtènt velem. 40 èves vagyok,nem fogom senkièrt ès semmièrt megjátszani magam. Megkemènyedett a szívem.
SzirmokHontalan 2017.05.29 22:08:09
@keresemazutam: Nagyon szèpen köszönöm a segítsèget így ismeretlenül is. El sem hiszitek mennyi szeretetet ès törődèst èreztem ki a szavaitokból. Az az igazság az utóbbi egy èvben már nagyon magamra maradtam,ès senki sem akart segíteni rajtam. Pedig a facebookomon közölt írásaim az utolsó segèlykiáltásaim voltak..aztán már elnèmultam,mert valahogy senki sem akarta a testvèreim közül megèrteni mi is törtènik velem.
SzirmokHontalan 2017.05.29 22:10:15
@M.Kriszti: Kedves nagyon jól esnek a szavaid,köszönöm az őszinte törődèst így ismeretlenül is.
Mióta felvállalom a Jehova Tanúi vallásával szembehelyezkedő véleményemet, gyakran kérdezik tőlem, hogy kutatásaim és nyomozásaim közben találtam-e “valami jobbat”. A kérdés egyáltalán nem meglepő, mivel több, mint négy évtizedig arról voltam meggyőződve, hogy az Őrtorony keretein kívül MINDEN…..
Sefatias Egy furcsa találkozás 2016.10.27 20:56:47
Éneás egy kis magányra vágyott. Ki kellett szellőztetnie a fejét, mert az elmúlt hetek-hónapok kimerítették. Miközben a Kidron völgyében sétálgatott, azok a házak jutottak eszébe, amelyeket az elmúlt hónapokban építettek az ő vezetése alatt. Éneás építőmester volt. Az egyik legjobb Jeruzsálemben.…..
SzirmokHontalan 2016.11.23 05:58:59
Ha részt szeretnél venni július 26-án az Őrtorony Áldozatainak Emléknapján, arra biztatunk, hogy egy szál virágot és egy kis kártyát, vagy más emléktárgyat, mint például egy mackó, helyezz el a hozzád legközelebb eső Jehova Tanúi Királyságterme előtt, vagy akár egy parkban, tóparton, buszmegállóban,…..
SzirmokHontalan 2016.11.03 23:51:41