Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MomentsofLife

23 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vilg elvárja hogy uralkodj az érzéseiden. Nem? Dehogynem: "nem vagy már kisbaba, hogy sírj" - igaz? Egész kicsi korunktól nevelnek arra, hogy minél jobb legyél. A jó gyerek nyugodt gyerek, hagyja anyát és apát tévét nézni, beszélgetni, nem hisztizik ha akar valamit, mosolyog ha vendégségbe van,…..
Alig volt időm kettőt pislogni az előző díj után és máris kaptam még egy jelölést. de nem mondtahnám hogy nagyon bánom a dolgot. A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségében mindig van valami újdonság, valami játék, amivel megismerhetjük egymást vagy kedveskedhetünk egymásnak, és ezek a díjazások…..
MomentsofLife 2016.03.07 15:19:23
@Tündey: Köszönöm szépen :)

@Evelyn Thought: Elolvastam, és az építő kritikát külön köszönöm :D
     Megkaptam életem első díját! - nem is egyszer, de rögtön kétszer is :) Ez azért nagy dolog számomra, mert csak nemrég csöppentem bele a blogolásba, és még mindig keresem a hangom és a stílusom, amivel őszintén és lényegre törően tudnám elmondani és felvállalni mindazt, amit gondolok. Szóval…..
MomentsofLife 2016.02.21 00:52:09
@D.E.Á.:
Örülök ha örömet szereztem :) Várom a te válaszaidat ;)
MomentsofLife 2016.03.07 15:16:06
@D.E.Á.: Köszönöm, elolvastam :)Az idézetek nagyon tetszettek :)
Elgondolkodtatok már, hogy miért nem értitek meg a párotokat? Hogy miért van az, hogy látszólag ugyan arról beszéltek, és a végére kiderül, hogy igazából egyikőtök se arra gondlt mint a másik. Hogy miért van az, hogy azonos nemű személlyel sokkal simábban megy a társalgás, de ha az ellenkező nemről…..
The Moments Of Life 7# 2016.02.05 00:22:00
  Mindenkivel előfordul, hogy elege lesz a világból. Nem is csak elege, de még szikráját se látja semmi jónak az életében. Lubickol az önsajnálatban, talán még pityereg is, és bárhol lenne, csak épp a saját bőrében nem. Hja, van ilyen. De az a helyzet, hogy várhatod, amíg valaki odatocsog…..
The Moments Of Life 6# 2016.01.14 00:17:56
 ..
The Moments Of Life Carpe Diem 2016.01.12 17:25:22
Vannak vágyaink.Vannak elképzeléseink. Vannak álmaink. Vannak azok a dolgok, amiket tervezünk, hogy majd ezt fogom csinálni, majd így lesz, majd azután ez, az amaz, elindítom a vállalkozást, megkéri a kezem, kifestem a házam, satöbbi. Mindben van közös pont: A mondat eleje úgy kezdődik hogy „Majd…..
The Moments Of Life 5# 2016.01.11 11:13:52
The Moments Of Life 4# 2016.01.07 15:20:14
The Moments Of Life 3# 2016.01.01 22:12:43
„Változni már felesleges, ahhoz már öreg vagyok.” „Az én koromban már minek?” „Ennyi év után nehéz levetkőzni ezt a rossz szokást.” És végül: „lehet, hogy rossz, de fogadj el, ahogy vagyok.”..
The Moments Of Life 2# 2015.12.29 11:50:49
The Moments Of Life 1# 2015.12.27 22:25:46
   ..
’Egy ajándék tele szeretettel.’ ez volt a kártyán...
Hallottál már a spagettifagyiról? És a pizzafagyiról? A lasagne fagyit már meg sem említem. Mindez kávéval, teával, reggelivel, ebéddel és mosolygós lányokkal...
Mi lenne, ha itt és most véget érne az életed. Ha az egyik pillanatról a másikra befejeződne, olyan hirtelen, mint ha kihúznák a konnektorból. Puff. És kész...
Miért van az, hogyha választhatunk két ajtó között, ahol az egyikre az van írva, hogy „gyönyörű”, a másikra pedig hogy „átlagos”, akkor mi az „átlagosat” választjuk…?  ..
Az alábbi dolog átlagos és túl sok helyen látom. Szóval lássuk. Adott egy kapcsolat. Mondjuk boldogok vagyunk. Miénk a világ. Annyira a miénk, hogy elkezdünk gondolkozni, hogy na, ezután mi jön. ..
  Mindenkivel előfordult már hogy pocsék napja volt. Hogy rosszul kezdődött, vagy ha nem is legalább mégrosszabbul folytatódott, és a végén már bármit csinált, csak fel akarta volna gyújtani a világot. Vagy elbújdosni. Vagy mindkettő.....
  Mi is a divat? Az az aprócska dolog, amit a társadalom az adott korban elfogad, szépnek tart, és elvárja (lássuk be, elvárja), hogy mindenki más betartsa és kövesse. Gondolkodásban, viselkedésben, öltözködésben, gasztronómiában, kapcsolatokban, és az életedben. És ha megnézzük, ilyen íratlan…..
Tipikus az az eset, hogy van egy nő, és van két pasi aki tetszik neki, az egyik kedves, gyengéd, romantikus, megbecsüli satöbbi; a másik durva, vad, a legtöbb esetben lenézi a nőt, és a nő mégis őt választja. Persze hogy felmerül az odaadó srác fejében hogy miért? Nem volt elég jó? A nők nem…..