Regisztráció Blogot indítok
Adatok
déesse

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 nyara óta idén március végéig 3515-en kaptak tartózkodási engedélyt letelepedési államkötvénnyel, ráadásul további engedélyeket kaptak a kötvényvásárlók családtagjai is. Az elmúlt években tehát gazdasági bevándorlók ezrei váltották meg Orbánéktól a jegyet jó pénzért az Európai Unióba. A 3515…..
déesse 2016.06.09 07:52:48
@BircaHang Média szerkesztősége: Tökéletesen igy van! Abszolút félrevezetö, ámde az irigységtöl, gyülölettöl csöpögö cikk. A világ minden országába, ahol van bevándorlási törvény (Németo.-ban pölö nincs!), kizárólag megfelelö anyagi eszközökkel lehet csak bevándorolni, ami egyébként definitiv nem egyenlö a "gazdasági bevándorlással" (ezek még a fogalmakkal sincsenek tisztában!).
A letelepedési engedélyhez temérdek mennyiségü, az adott ország hivatalos nyelvére leforditott dokument, inkl. erkölcsi bizonyitvány, valamint hosszabb ideig tartó ottlét, általában 6-8 év + minden évben az adott országban megkövetelt jövedelem produkálása az elsö befektetés után (!) a feltétel. A másik lehetöség, ami azonnali tartózkodási engedélyt, idöbeli korlátozás nélkül, eredményez, az egy nagyobb összeg lefizetése, amit az országba való befektetésnek tekintenek (nálunk [afrikai ország] US $ 500ezer, az USAban 1 millió, etc.). Ennek elsösorban az a célja, hogy garanciát adjon arra, hogy a betelepülö SOHA nem fogja igénybe venni a befogadó ország szociális rendszerét.
A "gazdasági bevándorló", bármelyik ország felé, a saját munkaerejét, tudását akarja eladni a befogadó országban, amihez egy érvényes munkaszerzödés a feltétel, a befogadó ország által megszabott havi jövedelemmel (a fekete meló megakadályozására), vagy megfelelö nagyságrendü (szintén országonként elöirt, általában US $ 30-50ezer) befektetés egy magáncégbe, valamint egy elöirt évi jövedelem/profit garantálása. Az Eu-ba beözönlö illegális (!!!), 80%-ban érvényes dokumentumok nélküli bevándorlók, akiknek a legtöbbje (85 %) vagy semmilyen, vagy nagyon alacsony iskolai végzettséggel rendelkezik, évtizedekre prognosztizálva az adott ország szociális rendszerét terheli, valamint csak az adókból eltartott migrációs ipar (catering service, háztulajok, tolmácsok, ügyvédek, etc.) nem produktiv (!) bevételeit növelik.
Az Eu kvótarendszer a bevándorolt tömeg bizonyos %-át kényszeritené rá a tagországokra, ami már a tavalyi közel 2 millió illegális esetén is nagyobb szám, mint amit a cikk ir és ennek folyamatosan és évente növekvö tendenciája lenne. Tegnapi friss hir: a németországi illegálisok csak 2016-ban, tehát az elsö félévben napi 720 büncselekményt követtek el, a szexuális büncselekmények száma megsokszorozódott, ahol az áldozatok kora 4-88 évesig terjed! Én, ha szülö lennék Magyarországon hálát adnék annak, hogy a gyerekeim még nyugodtam játszhatnak a szabadban, mehetnek el uszodába (!!!), az iskolában nem nyelvet nem beszélö kölköhöz kell alkalmazkodni és ilyesmi.
Amennyiben a cikk irójának bármilyen büncselekményröl tudomása van, az nyugodtan tehet egy feljelentést, bizonyitékokkal kisérve az ügyészségnél. Amig csak feltételezéseket terjeszt a neten, az tökéletesen kimeriti a rágalom fogalmát.
déesse 2016.06.09 11:48:45
@chrisred: a német menekültekre vonatkozó törvény, ahogy az alaptörvény is, miután alkotmány nincs, konkrétan kimondja ki lehet menekült: akit politikai nézetei miatt, vallása, börszine, nem identitása miatt üldöznek. ezt egészitették ki a dublini szabályokkal a 3. országról való passzussal. nos, ezt a törvényt döntötte meg a parlament, valamint az eu megkérdezése nélkül Merkel, tavaly szeptemberben, majd nem sokkal késöbb CDU frakció ülésen kijelentette, h öt nem érdekli, mennyiben hibás a helyzetért, "de már itt vannak". az európán belüli szabad munkaeröáramláshoz sincs köze a témának, mert azok csak az EU tagállamok polgáraira vonatkoznak.

hozzátenném még, hogy bármelyik afrikai országnak, az egyikben jómagam élek, sokkal drasztikusabb és föleg drágább bevándorlási feltételei vannak, mint a németeknek. ez egyébként Németo.-ban egy évtizedes vita, mondjuk én tölük mentem el, hálistennek még idöben...