Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Floodland

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, a stúdió sürgősen át fogja gondolni a Star Wars díszleteinek őrzését. Miközben a VIII. epizód stábja Írországban forgat, néhány élelmes srác gondolt egy merészet, és beszökött a film egyik angliai stúdiójába. Bármilyen meglepő, a srácok simán bejutottak a szabadtéri díszletek közé,…..
A február óta tartó stúdiómunkálatok és a Dubrovniki kitérő után mától Írország tájain folytatódik a Star Wars VIII. epizódjának forgatása. A pénteki nap folyamán Mark Hamill (Luke Skywalker), Daisy Ridley (Rey) és Adam Driver (Kylo Ren) is megérkezett az ír szigetre, akárcsak a film rendezője, Rian…..
Floodland 2016.05.17 07:41:33
@Leyloren: Örömmel látom én is Adamet és a gyönyörű haját. :D :P Nagyon érdekes ez, hogy együtt lesz jelenete Mark-kal és Daisy-vel. Nekem is az ugrott be elsőre, hogy a TFA Rey víziója jelenet lesz itt kidolgozva. (eső, Ren lovagok, Kylo megmenti Rey-t stb.) Mark Hamil egy édespofa! :))) Szerintem kifejezetten élvezi a sok évi színészi mellőzöttség után ez a nagy hype-ot. ...és természetesen hajrá Rian J!! Én is nagyon bízom benne.
Floodland 2016.05.18 08:54:16
@Leyloren: Gondolom, számodra is kiderült, hogy én is nő vagyok. :D Hát igen, a pasik azért fanyalognak, mert irigyek. Anakin szerepét gáz volt Hayden-re bízni, szegénykém egy kis nyálasszájú ripacs volt a kis coffikájával. Sorry! Nem a kedvenceim a prequelek, de elfogadom ha valaki szereti. Abszolút eredeti trilógia rajongó vagyok és nekem pontosan emiatt, totál bejött a TFA. ..és igen.. 10-11 éves koromtól hatalmas Han Solo fan voltam, ő volt az első nagy plátói szerelmem. :))) Érdekes, hogy Luke soha. Nekem mindig a barna pasik jöttek be. Mint most Adam.. :P ... és ez a hihetetlen haj, najó!! Abszolút a nyugalom megzavarására alkalmas. :)) Na, szépen kitört belőlem a fangirl.

Annak nagyon örülök, hogy jól érzik magukat. Ez csak a film hasznára válik, minden szempontból. Nem kissé furdal a kukac, de még annyit kell várni. Nem baj, elleszünk, nem? :D Jönnek szépen a hírek, képek, trailerek, Rogue One. Biztos vagyok benne, hogy úgy fogják adagolni, hogy nem unatkozzunk.
Floodland 2016.05.18 13:24:20
@Leyloren: Hát igen, úgy értettem Adam hajszínét, hogy nagyon sötét barna, mondhatjuk feketének is. :) ..és igen, mi nagyon hasonlóak vagyunk veled. Szuper! Jó érzés hasonló nézeteket valló emberekkel diskurálni. Nekem is megvan a blu-ray. Mindent megnéztem már, de van egy olyan sejtésem, hogy eléggé el fogom koptatni a cuccost. :D Még egy kis Kylo Ren rajongás: én is teljesen odavagyok a hangjáért (maszk hang meg főleg!). Szeretem a szövegeit, olyan badass. Azok a rövid, velős közlések néha: "Put him on board! Search him! Find them! Kill them all!" Ezerszer kúlabb, mintha f..sná a szót. Egyszerűen káprázatos az a jelenet, amit a hídon az ominózus jelenetben megcsinál... fájdalmasan szép jelenet, fájdalmasan gyönyörű színészi játékkal. (oké..elfogult vagyok, de mégis!) Nem vagyok már mai csirke, de Kylo számomra eddig a legdögösebb, legcoolabb 'főgonosz' a SW univerzumban. Darth Vader persze über alles, de Darth Vader-be senki nem esett bele. Muhaha! :DD

Apropo szinkronos Rogue One trailer. Ki nem állhatom a szinkronos cuccokat. 8x láttam moziban a TFA-t, de csak egyszer szinkronosan (mert kénytelen voltam egyszer megnézni 3D-ben is, ott meg nem volt feliratos opció), de elég is volt egyszer. Pont a kedvencem hangját kegyetlenül elsz...rták. Nem jött át az a dögösség Kylo Ren-nél a magyar maszk hangban. Olyan semmilyen volt. Szóval, ha tehetem, kerülöm a szinkronos változatokat.

..és igen, teljesen egyetértek veled: nagyon jól castingolnak! (kivéve a fiatlan Han Solot-t, mert azt a srácot nem igazán tudom elképzelni, hogy a nagy, régi bálványomat alakítja).
Luke Skywalker tud ám választani búvóhelyet! És most nem csak a fantasztikus kilátásra gondolok. Ha te vagy az utolsó élő Jedi és a világ elől elvonulva az újrakezdés kudarcáról szeretnél elmélkedni, ne is válassz más bolygót, mint vallásotok bölcsőjét, ahol a régi mesterek az első Jedi-templomot…..
Floodland 2016.05.12 09:57:55
Igen, ismerem azt a képet:

kepfeltoltes.hu/160512/ren2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Érdekes felvetés. :) Egész logikusnak tűnik... Luke-nak a Jediben visszatér-ben kesztyű volt a műkezén. Szóval...nem tudom, hogy ez a fekete kéz most a sötét oldalt jelentené-e, vagy csak nem vacakol, hogy eltakarja. Minden lehetséges. Akár hatalmas fordulatok is. Uh..de izgi. Legyen már 2017 dec. :D Ez a kiragadott jelenet, ahol Kylo kezében ott egy másik kard (nagy valószínűséggel Luke-é) elég elgondolkodtató tényleg. Hogy került hozzá? Elvette Rey-től? A megmentés pedig számomra egyértelmű. Ott fekszik a lány, valaki le akar rá súlytani és Kylo ledöfi a fazont. Tehát nem akarja megölni Rey-t, hanem továbbra is átcsábítani a sötét oldalra? A maszkon szerintem nem fognak változtatni. Egy ilyen bejáratott kinézetet amire az összes baba és lego és egyéb eladható cucc épül, nem fogják megváltoztatni szerintem. Valszeg a VIII-ban is lesznek maszk levevős jelenetek, hiszen azt a "szép vastag" vágást meg kell mutatniuk. Persze én is csak elmélkedem, találgatok.. Majd meglátjuk mi lesz valójában.
Floodland 2016.05.12 09:58:31
A Pinewood stúdió udvarán leparkolt a Millennium Falcon — erről tanúskodnak a brit Daily Mail által közölt légi fotók, amelyek a VIII. Epizód forgatásának otthont adó Pinewood stúdió fölött készültek. Ám nem is a Star Wars legendás űrhajója a legizgalmasabb dolog, amit a képeken felfedezhetünk,…..
Floodland 2016.05.04 13:42:19
@Leyloren: Lehet, hogy abban a vasmacska alakú nagy fában lakil Luke.:D
...és miért ne? Jövő decemberben kiderül. :)
Floodland 2016.05.04 13:42:49
A Star Wars történetének kezdettől fogva részesei a brit szakemberek és tehetségek. George Lucas már az első Csillagok háborúját is a szigetországban forgatta, angol stábbal a háta mögött. Az űreposz legjobb színészei is a brit színjátszás kiválóságai közül kerültek ki, gondoljunk csak Sir Alec…..
2016 most veszi csak kezdetét! Ma debütált az amerikai ABC csatornán — és ezzel együtt a világhálón — az idei Star Wars-film, a Rogue One első előzetese. Az előzetes előzetesét szerda este tette közzé a Lucasfilm. Végre itt vannak az első képkockák Gareth Edwards december 16-án érkező Star…..
Mivel a december már egy újabb Star Wars-film érkezésének jegyében telik majd, tavasztól haza is vihetjük Blu-ray lemezen és DVD-n az új Star Wars-trilógia jelenleg még a mozikban is látható első felvonását, Az ébredő Erőt. Április 5-én a tengerentúlon, majd nem sokkal később világszerte boltokba…..
Floodland 2016.03.06 17:00:27
@Jegkoko: Szerintem inkabb ne kölcsönözd ki. Nem szól ez a film mindenkinek. ;) Főleg nem neked.
Floodland 2016.03.07 10:26:23
@Jegkoko: Nem látam soha a holiday special-t és nem is tervezem. :D Sőt! Nem olvastam egyetlen nem hivatalos SW folytatást sem könyvben. Mások agyszüleményei nem érdekelnek. Csak az eredeti trilógia könyveit olvastam anno..huszon-harminc éve. ..és mostanában nosztalgiából. Még a régi kis 30 Ft-os zsebkönyveimet, amit azóta is őrzök.
Bár az első felvételek már ősszel elkészültek Skellig Michael szigetén, és Bob Iger Disney-főnök is arról beszélt múlt héten, hogy kezdetét vette a forgatás, hivatalosan ma reggel kezdtek el forogni a Star Wars: VIII. Epizód kamerái. Ennek bejelentésére jobb formát nem is találhatott volna a…..
Floodland 2016.02.22 09:28:56
@OvibanKenobi: Köszi szépen! :) Na azért! :D
Floodland 2016.02.24 12:25:03
@Leyloren: Szerintem Carrie Fisher megint eleresztett egy poént. Lehetetlen, hogy ilyen idétlen címe legyen a VIII-nak. :D Ha csak úgy postolgathatna a twiterre ilyen képeket, szerintem abból a produkciónál hatalmas botrány lenne. Vagy direkt elterelés. Olyan szigorú biztonsági intézkedések mellett, ahogy készült a VII és most a VIII is, ekkora hiba nem csúszhatna be, hogy az egyik szereplő kipostolja a valós címet.

www.comingsoon.net/movies/news/658921-space-bear-star-wars-episode-vii
Január végén röppent fel a hír a horvát sajtóban, hogy az Adria gyöngye, Dubrovnik szolgálhat a Star Wars: VIII. Epizód egyik forgatási helyszínéül. Amit eddig csak pletykának tekinthettünk, a héten lényegében bizonyosságot nyert, a horvát kikötőváros polgármestere ugyanis a napokban a Lucasfilm…..
Az a jó abban, hogy a Lucasfilmet felvásárolta a Disney, hogy a Lucasfilmmel ellentétben, amely egy kft., a Walt Disney Company egy hatalmas részvénytársaság, amely rendszeres beszámolóval tartozik a részvényeseinek. Ennek a kötelezettségnek tett eleget tegnap Bob Iger, a Disney első embere, aki…..
A Lucasfilm és a Disney közleményt adott ki ma, ami szerint 2017 májusáról decemberre tolták el a Star Wars: VIII. Epizód bemutatóját. A közlemény a döntés okairól nem szól, de az elmúlt napokban lehetett olyan pletykákat hallani, hogy Rian Johnson író-rendező szeretne még csiszolni a…..
Floodland 2016.01.21 11:22:09
@Fellegjáró Marci: Én nem akarok veszekedni, hogy ki hányszor látott és mit. Ráadásul én még a Birodalom Visszavágot is moziban néztem, ha már itt versenyezni akarsz. A magyarországi bemutató 82. január 28-án volt. :D Most kesereghetünk, hogy jó vének vagyunk, de nem ez a lényeg. ;) A lényeg az lenne kedves Marci, hogy a negatív véleményedet is elmondhatnád kultúráltan, de ez nem sikerül neked. Nincs is több kérdésem, tényleg... ez a "fostalicskázás" mindent elmond.
Floodland 2016.01.21 12:25:51
@Fellegjáró Marci: Persze, én egyáltalán nem tagadom, hogy havas bolygó, sivatag bolygó, meg starkiller base (nagytesója a halálcsillagnak, bár egészen más elven működik) azok Dejavu érzések. Engem viszont nem zavartak ezek annyira, hogy az összképe a filmnek bennem úgy alakuljon ki, hogy rossz. Ezzel a filmmel az volt a feladat, hogy a prequel-ekkel elveszett régi vonzalmat visszanyerjék. Ezért is volt, hogy visszahívták a régi triót, főleg Han Solo-t, aki érzelmi okokból folyamatossá tudja tenni azt a kihagyott 30 évet a Jedi Visszatér után. ..és ehhez a VI. utáni életérzést kellett kelteniük. Szerintem az sikerült is. Igen, lehet mondani, hogy valami teljesen újat kitalálhattak volna, de azért azzal is vigyázni kell ám a folytonosság miatt. Szépen megismertük az újakat is, kellett egy nem túl fájdalmas átmenet. Szerintem a 8-ban lesznek majd meglepetések és nem csak azért mert más rendezi, hanem teljesen nyilvánvaló, hogy a 7 a visszatérés miatt lett megcsinálva és utána jöhet a "tánc", szerintem.