Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tookie clothespin

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
House csapatot épít, mert most van abban a helyzetben, hogy visszakapta az engedélyét, és ezzel együtt a részleg vezetését, csak éppen egy embere van jelenleg, Boreman. Miért is? Mert 13 még mindig Thaiföldön igyekszik minél több thai csajszit/pasit becserkészni, Taub visszatért a…..
Ahhoz képest, hogy a Discovery Channeltől a TLC-re lepasszolták, majd ott februárban elkaszálták az American Chopper című motorépítős realityt, a műsor köszöni szépen, és kurva jól van, sőt, ennyire jól még tán soha nem volt, hiszen az új évadban már nem is egy, hanem két…..
A ’Blame Booze And Mellville’ című epizódban mégis megjelenik a Szitakötő Szállóról szóló újságcikk, méghozzá pontos idézetekkel, Lorelai frappáns megfogalmazásaival Emilyről, melyben a közelmúlt legismertebb diktátoraihoz hasonlítja szülőanyját. Ez egyrészt…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
tookie clothespin 2009.05.07 09:45:53
comment:com Hírek kávé mellé 2009.02.18 09:00:00
Barack Obama ugyan elhalasztotta az amerikai tévéadók digitális átállásának időpontját júniusra, de ez nem azt jelenti, hogy aki már most készen áll a váltásra, az ne tehetné meg azon nyomban - mától már az USA 641 tévéje csak digitális formátumban sugározza adását, ez az…..
tookie clothespin 2009.02.18 13:19:58
@EasyFriend: Az m2-n már egy-két hete ismétlik az első évadot 19:40-es időpontban és a jövőheti újságban már a 26/14-es részt írják kedden. Úgyhogy folytatják.
Ügynökök, ha beszélgetnek… A Campbell családdal nyitunk ugyanis, a fiatalok Trudy szüleinél vannak vendégségben. Az asszonyok az asztalnál beszélgetnek, a férfiak pedig a fotelekben. Trudy apja nagymenő ügynök egy vegyipari cégnél, nemrég maga is vett egy saját céget,…..
A Gossip Girl forgatásáról úgy tűnik, csak olyan képek kerülnek ki, amin az egyik szereplő a lábát mutogatja. A képek alapján Blake Lively nem nagyon szeret magassarkú-miniszoknya kombóban flangálni. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/blake/feed",…..
A júliusi megjelenések közül tegnap kimaradt a Páran párban 3. évadja, ami a hónap utolsó napjára várható a Klub Publishingtől 1990 Ft-ért. Megjött az InterCom és a Budapest Film augusztusi megjelenési terve, így gyakorlatilag kész a nyárvége menetrendje. A tegnapihoz…..
hogyvolt Nyári menetrend 2008.06.09 07:44:00
Kérem szépen, nagyon beindult a hogyvoltozók tömege, rakat újonc és retró is érkezik a blogra, így köszönjük a felajánlásokat, de mostantól kezdve nyárra csak egy új sorozatra várunk jelentkezőket: Róma. A régebbiek közül lehet jelentkezni a Tudorok első évadára, kiadó…..
comment:com Leleplezzük Scarletet 2008.04.30 08:57:00
Igaz nálunk csak május 1-re ígérte a tévéreklám, hogy kiderül, milyen sorozat is ez a Scarlet, amit úgy nyomnak a kertévék mostanában, de az USA-ban már bejelentették, így nem tartjuk magunkban, tessék: semmilyen tévésorozatról nincs szó. A reklámban emlegetett…..
Dallas 6. évad - 1. kötet Lehet izzítani a lejátszókat meg a bárszekrényt, és nosztalgikus Dallas-péntekesték keretében tovább kísérletezni, hogy ennyi év után jobban vagy kevésbé bírjuk a Dallasra-ivás tempóját. Amit azért az, hogy Samantha túléli-e az 5. évad végén…..
comment:com Magnum-Lost crossover 2008.04.17 13:03:00
Ez a videó is be fogja járni a magyar netet, egyrészt mert vicces, másrészt, mert a Losttal kapcsolatos cuccok már csak így végzik. Mi történne, ha a bajuszos priváthekus is a szigeten héderezne? Mi jókat röhögtünk rajta. ..
tookie clothespin 2008.04.17 15:10:52
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
Tony-nál járunk, Sarah-val reggelizget feketében. Sarah aggódik, hogy Tony a nagyszüleihez fogja küldeni. A kórházban Grace nagyi és Sam, a nagyi nemsokára hazamehet. Alexről megy a csevej, hogy ő gyújtotta fel vagy sem a házat, a lényeg, hogy Alex pszichológushoz kell járjon. Pratt…..
Kovac lakás, Abby telefonál, keresi Eddie-t, (ő az a fickó, akivel a bárban találkozott, még sok résszel ezelőtt) a laboreredménye miatt. Luka durcázik, hogy miért is olyan fontos ez az Eddie, ha emlékszünk még, már akkoriban sem csípte a búráját. Tony otthon, pakol,…..
Az első 5 részben a legfontosabb szereplőket megismertük, és ott tartunk, hogy a Gilmore lányok diszkrét pasizásba kezdtek. Lorelai Rory tanáráról álmodozik, Rory pedig az Új Srácról, Deanről, tehát tanácsos lenne sürgősen beszereznie egy létrát, mert lassan már csak…..