Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cool If AI

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki tudja megmondani ki nyerte a legtöbb a országos bajnoki címet evezésben? Ki tartja ezt a fura rekordot, ami alapján a magyar evezés egyik legnagyobb alakjáról beszélhetünk? Noha sokan tudjátok a választ, engedjétek meg, hogy adjak némi körítést mellé. Először is menjünk…..
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
A munkahelyemen az osztály több irodába van szétosztva, ezek közt az 'átfutási' idő kb 1 perc.Szól egy kolléga, hogy nem tud nyomtatni a másik irodában levő nyomtatóra.Megyek, megnézem, kinyomtatok egy tesztoldalt, átballagok a nyomtatóhoz, üres..Visszaballagok, megnézem a…..
Iszonyú a magyar közlekedésmorál, szörnyű hogy az emberek mennyi szabályt áthágnak, és nem azért, mert így előrébb jutnak, hanem azért, mert nem érdekli őket, hogy betartsák a szabályokat. Abba bele sem gondolnak, hogy sok szabály pont őket védi.Várom (tudom hiába) azt a…..
Cool If AI Első nap 2008.03.13 07:08:00
Na, az első nap már látok a számomra legkevésbé felfogható eseményeket: Kresz áthágás.Pontosabban szabálytalan parkolás. Ráadásul kettőt, mi több, egy utcán belül.Meg is örökítettem őket, csak sajnos a kábelt nem hoztam magammal, így nem tudom letölteni a…..
Cool If AI Újrakezdés 2008.03.12 13:36:00
Úgy döntöttem, az Indexen, illetve az Indán is újrakezdem az életem, és új személyiségként jelenek meg. Mert sok dologgal nem vállalok közösséget, amit a régi nevem alatt csináltam.Ez mit is jelent?Egyetértek a kereszténységgel, pontosabban: Hiszek Istenben.És ez a tény…..