Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boblaci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hitel, világ, stádium 2008.10.07 11:55:00
Bájosan, ismerősen visszhangzik Magyarországon, amikor az aktuális világválságról megmondják, hogy az ide nem gyűrűzik be. Mintha felraktuk volna a Kárpátokra a táblát, hogy Begyűrűzni hatóságilag tilos. Haha, hallottuk már ezt! Az olajárrobbanásra is ezt mondták a…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
boblaci 2008.03.12 13:04:34
Íme egy felvidéki vélemény RÓLUNK!

"Ha megnyerte, hadd vigye! Pudingot a magyarnak!
Szerző:Barak LászlóKészült:2008, március 9 - 23:23
Megtörtént, aminek meg kellett történnie, a szavazásra jogosult magyar állampolgárok negyven százaléka kinyilatkoztatta, hogy nem hajlandó vizitdíjat, kórházi napidíjat és tandíjat fizetni. Van-e azonban széles e világon olyan hely, ahol ne vélekednének ugyanígy az emberek, ha már megkérdezik őket ilyesmiről? Aligha van. Sőt! Ilyen értelemben tehát tulajdonképpen egy vaskos fiaskó a magyarországi népszavazás végeredménye.


illusztráció
Mármint az, hogy ötven százaléknál alig valamivel több, vagyis cirka 4 millió magyar ember vett részt a népszavazáson, közülük pedig kb. 3,3 millió tette le a voksát amellett, hogy ne kelljen fizetnie. Hát mi van a maradék 3,5 millió magyar emberrel, akik eléggé el nem ítélhető módon ignorálták a családi kassza állagát, vagyis nem mentek el népszavazni. Meg azzal a félmillióval, akik amellett tették le a voksukat, hogy továbbra is leperkáltassák velük a vizitdíjat, kórházi napidíjat meg a tandíjat…

Talán urambocsá! szarják önök a pénzt, tisztelt hölgyeim és uraim? Hogy úgy tetszettek viselkedni, mint egy agyalágyult, rongyrázó dzsentri, aki, ha beledöglik is a kölcsöneibe, csak azért is, ha mindjárt az ingéért is belecsap a lecsóba… Ennyit Orbán Viktor győzedelmes Magyarországáról…

Lássuk Gyurcsányt és társait. Ő sem tudja ám meglepni az embert. Mert hiszen, mit is tesz egy ilyen helyzetben egy államférfi? Ha már olyan mérvű utálat, jó legyen, meg nem értés övezi, mint amilyen? Hát veszi a kalapját, oszt jó napot…! No nem, egyáltalán nem a sértettség okán, hanem merő pedagógiai szándéktól vezérelve.

Szóval Gyurcsány Ferencnek, most, hogy legádázabb ellenfelét jelképesen pajzsra emelve lehurrogta őt a fél ország, azzal kellett volna befejeznie a referendum utáni esti mesét: Ha megnyerte, hadd vigye! Mármint Orbán az összes magyar koronaékszert. Ha már ennyire oda van értük. Meg a nép is, legalábbis a „jobb" sorsra vágyó őérette…

Igen, igen arról van szó, hogy Gyurcsánynak, ahelyett, hogy amatőr színjátszó-csoportjának tagjaival a háta megett szokása szerint a józanészről szavalt, még vasárnap este be kellett volna jelentenie, hogy LE VAN MONDVA! Persze kizárólag azzal a kikötéssel, hogy a lehető legrövidebb időn belül előrehozott parlamenti választásokon derüljön ki, mit, kit is akar valójában a magyar…

Ja, hogy az efféle lépésnek az lenne a kockázata, hogy Orbán Viktor kell neki? No és? Talán van széles e világon normális halandó, aki nem tudja, hogy a legeslegfurmányosabb politikai marketingnél is hatékonyabb népművelési módszer a pudingpróba"

Na millen?

Egyébként ez a malac, igen hüle!
boblaci 2008.03.12 13:49:33
w.blog.hu/index.php?disp=msgform&recipient_id=25704&comment_id=1698421&post_id=377303
"Na annál inkább nem kell visszaadni!!! Ilyen kötvényt többet ne vegyenek! Rossz lóra tettek. Minősítsenek le!
Ha emiatt nem adtak volna hitelt a gecik, azzal a legjobban pont mi jártunk volna, legalább nem szokunk rá az ész nélküli költekezésre, és kénytelenek lettünk volna működő országot építeni!

Végre egy igaz hang!!!