Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akinemlepegyszerre

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Ezittaz 2011.01.15 08:00:00
Orbán Viktor reformterveit böngészve  elmondhatjuk, talán történik végre érdemi dolog a gazdasággal. Feltéve, ha nem egy hangulatcsillapító médiageget szemlélünk éppen. A költségvetésünk kiadási oldalának megfaragása elkerülhetetlen, éppen ideje volt ezt felismernie…..
  Miközben halálra izguljuk magunkat, hogy lesz-e még szabad sajtónk, aközben kialakult egy olyan kommunikációs forma, amiben az érzelmi érvelés csacsiságnak számít, és a nők cicusok.   Elnézegettem mostanában a Heti Hetes egy adását, ahol Tereskova is…..
akinemlepegyszerre 2011.01.15 13:00:36
  December 17-én, pénteken rendeztünk egy rövid konferenciát a magyar országimázs és a média viszonyáról. Nick Thorpe, a BBC tudósítója arról beszélt, hogy a nemzetközi média nem egyszer indokolatlanul rosszindulatú jelzőket használ az országgal szemben, bizonyos…..
„Help the aged, one time they were just like you, drinking, smoking cigs and sniffing glue” (Pulp)   A Nemzeti Erőforrás Minisztérium elképzelései szerint az érettségi vizsgára jelentkezés feltétele lenne, hogy a diák hatvanórányi társadalmi célú tevékenységet…..
akinemlepegyszerre 2010.12.17 13:55:38
@tölgy:
értem, szóval az almaszedés a szüret és a katonaság az "társadalmi célú tevékenység".

most elbizonytalanodtam, munkára és fegyelemre kell szoktatni a neveletlen kölköket, vagy "elősegíteni, avagy kikényszeríteni a fiatalok közösségi aktivizálódását?"
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..