Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vécsey Géza

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Vécsey Géza 2016.11.09 10:10:13
@Szelid sunmalac: Szelid Disznó! Te hova tartozol, melyik népcsoporthoz? Milyen jó cselekedetről tudsz beszámolni amivel segítettél szerencsétlen embereken?
Keményet ment Kontrát Károly a Magyar Időkben: a Belügyminisztérium államtitkára szerint, ha Pharaon nevű ember lenne az országban, már rég elfogták volna. De hogy fogná el a magyar rendőrség Orbán Viktor üzlettársát? ..
Nem történt semmi különös. A fasiszta Orbán-kormány kitüntette egyik bérfirkászát. Aki azt gondolta, van határvonal Bayer Zs. rasszista, antiszemita nézetei, undorító mondatai és a Fidesz között, nyilván nem itt élt az elmúlt huszonhárom évben. Inkább az a kérdés, lesz-e, aki az ugyanilyen ordót…..
Viszonylag gyakran beszélgetek 50+-os emberekkel életről, tapasztalatokról és a mai világhoz való viszonyukról. Szerintem mindannyian észrevettük már a generációs szakadékokat. A fiatalok mindent sokkal gyorsabban, az idősebbek mindent sokkal lassabban akarnak elvégezni. Ennek egyrészt tapasztalati…..
A két eset nagyon más, de mindkét közszereplő különös mondatokat mondott. Ráadásul ezek a mondatok nagyjából leírnak egy viszonyt a rendszerhez, amelyben élünk. Innen, a kávézóból nézve az író és a tévés műsorvezető is félreérti a helyzetet. Konrád György azt…..
Vécsey Géza 2015.12.23 09:24:15