Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellistvan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre leleplezte magát az egyetem: nem a paksi bővítés miatt avatták díszpolgárrá Putyint, hanem az orosz elnök szólásszabadsággal kapcsolatos álláspontját tették magukávé. A más vélemények elhallgattatásának modern apostolát tisztelik a cívisek Vlagyimír Vlagyimírovicsban...
Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra, win-win, sőt, win-win-win. Az igazán furcsa az, ahogy végighullámzott ez az…..
hellistvan 2017.03.17 21:56:46
@apanna: Persze, nem is tudom, miért szidják Rákosi pajtást.
A Város Mindenkié csoport nyílt levéllel fordult a Demokratikus Koalíció vezetőihez annak a holnapra kiírt XV. kerületi lakáskiürítésnek az ügyében, amelynek során az önkormányzat egy mély szegénységben élő gyermekes családot akar kialkoltatni egy önkormányzati bérlakásból. A kilakoltatást a párt…..
hellistvan 2016.04.21 21:08:27
@TamasGM: kedves Gazsi, én úgy látom, a DK közbeavatkozott, a holnapi kilakoltatást legalábbis felfüggesztették.
A két eset nagyon más, de mindkét közszereplő különös mondatokat mondott. Ráadásul ezek a mondatok nagyjából leírnak egy viszonyt a rendszerhez, amelyben élünk. Innen, a kávézóból nézve az író és a tévés műsorvezető is félreérti a helyzetet. Konrád György azt…..
hellistvan 2015.12.22 11:09:40
@A.A. Cooper: Dehogynem él Konrád Magyarországon. Abszolút Magyarországon él, jártam is nála. Egyszerűen csak fél az iszlám fundamentalizmustól. De ettől függetlenül nincs igaza.