Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
Kinyitottam a levelet és két másodpercen belül térdre roskadtam a mély tisztelettől. Petya elsőre mesterit alkotott: príma grafika, szexi halott, indulatkeltő üzenet. Dizájnerünk és programozónk kettőzött erővel dolgozik a rating elkészítésén, nemsokára osztályozhatjátok is…..
 Korunk pestise, a trágárság sajnos a Napi Borzasztó Szóvicc olvasóit sem kerüli el, amit szívből üdvözlünk. Safi és Igor például a komoly és fantasztikus írót, Stanislaw Lemet hozzák méltatlan helyzetbe.Safi barátom agyából pattant ki ez a borzalom, én csak a rajzoló…..
Badu 2008.07.31 10:12:18
Bár nyilván erre sem fog reagálni a UPC, mióta besértődtek valami "valótlan rágalmon", azért megírjuk, hogy bár nagyon korrekten fekete alapon kék apróbetűvel értesítik előfizetőiket törvény adta jogaikról, az előfizetést lemondani mégsem hagynak: Szerettem volna…..
hángörienidiocc Sajt a torkán 2008.07.15 22:14:00
Van az úgy néha, hogy időnként belefutok a kereskedelmi média esti műsorsávjának valamelyik programjába. Ez így történt ma is, vacsorázás közben belenéztem a TV2 Hal a tortán című műsorába. Egész addig néztem, amíg Karafiáth Orsolya okfejtése nyomán azt nem éreztem, hogy…..
Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, a pekingi olimpia esélyese, kedden délelőtt edzés közben elhunyt, olvasható az Indexen.Minden tiszteletem a sportemberé, a könnyeimmel küszködök, és ezen az úton részvétemet fejezem ki a családnak, minden sportolótársnak, és ahogy a…..
Vagy mi a fene, falon van, kissé emlékeztet a Vissza a jövőbe nyomtatójára, de ebből nem az a papír jön ki, You are fired! mint a filmben, hanem kenyérszelet. Méghozzá a kedvenc logóddal feliratozva, vagy képpel, ábrával, amivel akarod. Ez a jövő kéremszépen!Appliancist..
Badu 2008.07.08 19:12:16
Ez valami iszonyú, Reebok ez eddig jól is lenne, de valami hihetetlen ez a színösszeállítás és nem is tudom, van valaki akinek tetszik?RBK ..
Nem nézek tévét, csak célzottan. Erre szerencsére vannak megoldások, hogy az értéktelen műsorok ne is jelenjenek meg a monitoron sem, nemhogy az időmet pazaroljam rájuk. Mint a mellékelt ábrán látszik a hétfői napon a szűrők megóvtak szinte a teljes napi kertévé szeméttől.Az…..
Mégis mozog A hal neve: Tünde 2008.05.04 21:16:00
  Megkockáztattam, hogy betekintsek a mai magyar valóságba, mégpedig valamely kereskedelmi csatornánk segítségével, kívül merészkedve az Animal Planet, a Discovery Channel és a TV Paprika biztonságos háromszögén. A hal a tortán végülis mind a három felsorolt csatorna…..
Az RTL Klub hétfő esténként tíz órától új műsorral próbálja magához láncolni a tévéfüggő magyar népet: a Showder Klubbal, melyben ifjú komédiások iparkodnak megröhögtetni a nagyérdeműt. Ezt kéne most a Bunsen-égőbe belelógatni, aztán a klubban nekem is elmesélni.Nem…..
Hóbelevanc Playboy party 2008.04.16 09:15:00
Tegnap elkövettem azt a hibát, hogy a csatornák közötti lapozgatás közben a TV2-be is belenéztem. Lassan a műsor olyan lesz, hogy amennyiben listát kellene készíteni a készülékbe beprogramozott csatornákról, akkor ott nem a neve, hanem csupán annyi szerepelne, hogy Dr.…..
Tornóczky Anitát már dekoltázsa sem tudta megmenteni, távozik a Koffeinmentes című műsorból - tudtuk meg a Blikkből. A bulvárlap szerint már korábban felröppentek hírek, miszerint a TV2 vezetősége elégedetlen a "műsorvezető"-vel, a Comment:com pedig…..
Pár hete erősen rajtolt az RTL-es Vacsoracsata, mivel az első héten sikerült olyan celebeket bevetniük, akik serényen munkálkodtak azon, hogy tönkrevágják egymás estéjét, szóval pont jó helyen volt ez a dolog Balázs-show helyén. De amint a celebeket felváltották a civilek - ami a…..
senkisemolvassa.blog.hu Sodródunk 2008.03.28 07:49:00
            Itt állunk a szakadék szélén, és mosolygunk bele a mélységbe: vascső, leköpés és lekurvázás, ugyanattól a lánytól tampondobálás, osztálytársak terrorizálása.     Két nagyon súlyos probléma fonódik…..
Mi a legjobban fizető állás manapság? Sok dolog eszünkbe juthat, de a legtöbben elbújhatnak az óradíjukkal, mert az exkluzív ügyvédi vagy informatikai szolgáltatások nyújtói sehol nincsenek azokhoz képest, akik a BKV-nak adnak üzleti tanácsokat. Itt ugyanis az óradíj elérheti a…..