Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lobelt.Ledfold

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk lőtte az alábbi képeket a hétvégi belga nagydíj közvetítése alatt, amihez valamiért bekapcsolta a feliratot is a digitévés médiaboxon, és ezért nem győzzük áldani, mert ilyen vicces dolgot elképzelni sem tudtunk eddig.   ..
Lobelt.Ledfold 2015.08.24 19:53:43
Tegnap este, valamivel tizenegy után elkaptam vagy tizenöt másodpercnyi töredéket az RTL II. híradójából. Láttam egy kezet, amely mikrofont tartott Kósa Lajos debreceni polgármester szája elé. Fiatal női hang pedig azt kérdezte, vajon miért most indították újra az…..
Lobelt.Ledfold 2014.01.07 21:15:00
@Trackers: Van egy szitu, ami megmagyarázhatatlan. Erre te jössz konkrétan Vadaival és homályba vesző sok emeszpés és eszdéeszes politikussal, hogy azok is hűűű de fúúúúúú.
Ki a tökömet érdekel a terelésed? Ezt a helyzetet magyarázd meg és utána rátérhetünk a többi konkrét esetre. Hümmmmm??
Lobelt.Ledfold 2014.01.07 21:20:04
@Trackers: Még azt sem tudod, hogy nem az ATV riportere volt, hanem az RTL-é? Láttad egyáltalán a riportot, vagy csak pénzt kaptál azért, hogy cáfold? Ha meg még pénzt sem kaptál érte és csak elvhűségből nyomod a vakert, akkor te tényleg értelmi fogyatékos vagy ..., ha meg felsőfokú végzettséggel sem érted, akkor értelmiségi fogyatékos.