Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hibály Csilla

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az érintés elemi szükségletünk, éppen úgy, mint a levegő, a víz vagy a táplálék. Sőt, talán még több is ezeknél. Mert fizikai és lelki értelemben egyszerre: Érintés nélkül betegek leszünk, lelkünk elsorvad. Így van ez születésünktől fogva. Sőt, ha a Teremtés könyvére gondolok, amikor Isten…..
Avagy „Kik vagyunk valójában?” Belül mindenki ép. Belül mindenki szép. Belül mindenki az, aminek és akinek lennie kell… …mégis sokan élünk olyan életet, amely messze van attól a valóságtól, amelyet élni és tapasztalni szeretnénk. Küszködünk, szenvedünk, kívülről várjuk a megerősítést, hogy ne…..
November vége. Kezdődik a tél. Egyre hidegebbek a reggelek és nyoma nincs már az aranyhajú nyárnak. Fázom kívül és fázom belül. Újra vége van egy szerelemnek, újra üres a lelkem, újra szeretni vágyik, de a forró ölelés emléke a múlté, elmúlt az aranyhajú nyárral együtt. A kedvesem illatát, bőrének…..
Sokan, sokszor hallottatok már az Animi lélekkozmetika®-ról, mégsem tudjátok hova tenni... Nehéz is! Az ember ha hall valamiről, megpróbálja beazonosítani az eddigi ismeretei-tapasztalatai alapján, be akarja tenni az agyában ismert "fiókok" valamelyikébe: Én is mély intim…..